Türkiye Gişesinde Pandemiden Beri En Düşük Seyirci Sayısı!

Türkiye Gişesinde Pandemiden Beri En Düşük Seyirci Sayısı!

Nisan 4, 2024

11 Okunma

Seçim hafta sonunda seyirci sayısı düşüş gösterdi.Sinema sektörü, seçim hafta sonunda pandemiden beri en düşük seyirci sayısına ulaştı. Düşüşün görüldüğü bu hafta sonunda “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” (Dune: Part Two) filmi de gişe liderliğini sürdürdü. Film, 19,271 seyirciye ulaştı. Son haftalarda gözlenen seyirci düşüşü, seçim hafta sonuyla birlikte daha da arttı.Haftanın yeni filmleri...

Seçim hafta sonunda seyirci sayısı düşüş gösterdi.

Sinema sektörü, seçim hafta sonunda pandemiden beri en düşük seyirci sayısına ulaştı. Düşüşün görüldüğü bu hafta sonunda “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” (Dune: Part Two) filmi de gişe liderliğini sürdürdü. Film, 19,271 seyirciye ulaştı. Son haftalarda gözlenen seyirci düşüşü, seçim hafta sonuyla birlikte daha da arttı.

Haftanın yeni filmlerinden “Hayalet Avcıları: Ürperti” (Ghostbusters: Frozen Empire), 16,930 seyirciyle ikinci sıraya yerleşirken, “Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör” 10,830 seyirciyle üçüncü sırada yer aldı. “Güneşi Söndürmem Gerek” ise 7,966 seyirciyle dördüncü sıradan, “Kral Şakir: Devler Uyandı” ise 7,081 seyirciyle beşinci sıradan listeye giriş yaptı.

Kaynak: BoxOffice Türkiye

Yorum Alanı