“Şahane Hayatım” Dizisi Final Yapıyor!

“Şahane Hayatım” Dizisi Final Yapıyor!

Mayıs 7, 2024

15 Okunma

NOW ekranlarında yayınlanan “Şahane Hayatım” dizisi final yapıyor!Çarşamba akşamları NOW’da yayınlanan “Şahane Hayatım” dizisinin devam edip etmeyeceği bir süredir muallaktaydı. Şimdi ise dizinin geleceği belli oldu ve iptal kararı alındı. En son 25. yayınlanan dizinin 30. bölümüyle final yapması bekleniyor.Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Meriç Acemi ve Çagla Kızılelma’nın sen...

NOW ekranlarında yayınlanan “Şahane Hayatım” dizisi final yapıyor!

Çarşamba akşamları NOW’da yayınlanan “Şahane Hayatım” dizisinin devam edip etmeyeceği bir süredir muallaktaydı. Şimdi ise dizinin geleceği belli oldu ve iptal kararı alındı. En son 25. yayınlanan dizinin 30. bölümüyle final yapması bekleniyor.

Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Meriç Acemi ve Çagla Kızılelma’nın senaryosunu kaleme aldığı “Şahane Hayatım” dizisinin reytingleri ikinci sezon onayı almasına yeterli olmadı.

“Şahane Hayatım” dizisinin konusu ne?

Dizi, hayatta yüzleşmek zorunda kaldığı haksızlıkları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in hikayesini merkezine alıyor.

“Şahane Hayatım” dizisinin oyuncuları kimler?

“Şahane Hayatım” dizisinin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyordu.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER