Kate Winslet ve Kızını Bir Araya Getiren “I am Ruth”tan İlk Görsel!

Kate Winslet ve Kızını Bir Araya Getiren “I am Ruth”tan İlk Görsel!

Kasım 12, 2022

1.391 Okunma

Anne - kız, sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisini anlatan projede başrolü üstleniyor.

Kate Winslet ve kızı Mia Threapleton’ın birlikte rol aldığı Channel 4 filmi “I am Ruth”tan ilk görsel yayınlandı. Threapleton, oyunculuğa annesinin başrolünü üstlendiği ve Alan Rickman tarafından yönetilen “A Little Chaos” filmiyle 2012 yılında adım atmıştı. Ancak anne kız ilk kez başrolü paylaşacaklar.

Uzun metraj film, önümüzdeki kış İngiltere kanalı Channel 4’da yayınlanacak. Sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisini anlatmayı amaçlayan filmde Winslet, filme adını veren Ruth karakterini canlandırıyor. Ruth, genç kızı Freya’nın (Threapleton) sosyal medya ve onunla birlikte gelen baskılar tarafından tüketilmesinden endişeli bir annedir. Freya kendi içine çekildikçe, Ruth ile olan ilişkisi giderek gerginleşir.

Winslet, yönetmen Dominic Savage ile birlikte projeyi “gençleri etkileyen endemik ruh sağlığı krizi hakkında, zamanımız için bir hikaye” olarak tasarladı. Winslet ve Savage, dramayı birlikte geliştirdiler ve birlikte yazdılar. Film, Savage’ın yarattığı ve kadınların liderliğindeki antoloji dizisi “I Am”in bir parçası olarak yayınlanacak.

“I Am” ilk olarak 2019’da başladı ve ilk sezonda Vicky McClure, Samantha Morton ve Gemma Chan başroldeydi. Suranne Jones, Letitia Wright ve Lesley Manvilleise, bağımsız, kadın cepheli bir hikayeye öncülük eden ikinci sezonda yer aldı.

Yorum Alanı