Dwayne Johnson, Yeni Filmi “Red One”da Bütçe Krizine Neden Oldu!

Dwayne Johnson, Yeni Filmi “Red One”da Bütçe Krizine Neden Oldu!

Mayıs 2, 2024

17 Okunma

Dwayne Johnson'ın profesyonellik dışı davranışlarının Red One için perde arkasında çok büyük sorunlara yol açtığı iddia ediliyor.

The Wrap’te yayınlanan kapsamlı bir makale, başrollerini Dwayne Johnson ve Chris Evans’ın üstlendiği aksiyon komedi filmi “Red One”ın setindeki sorunlara ve filmin bütçesinin 250 milyon doların üstüne çıkmasına neden olaylara değindi.

Projede doğrudan yer alan bir düzineden fazla kişiye göre, filmin bütçesinin bu kadar yükselmesine neden olan isim Dwayne Johnson. Johnson’ın düzenli olarak çekimlere olarak geç kaldığı, sete genellikle sekiz saat kadar geç geldiği belirtiliyor.

Ek olarak, Johnson’ın “zamandan tasarruf etmek için su şişesine işemeyi alışkanlık haline getirdiği” ve bunun set ekibini rahatsız ettiği bildiriliyor.

Dwayne Johnson, Sıradaki Filmiyle Hollywood’un En Çok Kazanan Aktörü Oldu!

Projedeki tek sorun bu da değil. Ekip üyeleri, filmin baş yapımcısı Hiram Garcia’nın yanı sıra Amazon MGM Studios yöneticileri Julie Rapaport ve Glenn Gainor’un deneyimsizliğinden bahsediyorlar.

Bir Amazon MGM sözcüsü ise yaptığı açıklamada, sette herhangi bir sorun veya gecikme olduğuna dair raporları reddetti:

Dwayne Johnson ve Seven Bucks, bu tatil sezonunda her yaştan izleyicinin seveceği bir film olan ‘Red One’da inanılmaz ortaklar oldular. Testlerimiz çok güçlüydü – CinemaCon’un tepkisi zaten ortada – ve Dwayne’in sürekli çalışması ve desteği olmasaydı bunu başaramazdık. Onun sete yedi-sekiz saat geç gelmesiyle bu noktaya geldiğimizi ima eden her türlü haber hem saçma hem de yanlıştır.

Rapor aynı zamanda Amazon MGM’nin Doug Liman’ın yönettiği, yapım sorunlarıyla ilgili birçok habere konu olan “Road House” yeniden çevriminin ardından geldi.

Raporda geçmişteki Johnson projeleri hakkında içeriden bilgilere yer verilmesine ve aktörün sete geç gelmesinin yıllardır bilinen bir sorun olduğu söylenmesine rağmen, yapımdaki birçok kaynak Johnson’ın “Red One” setine ortalama bir saatten fazla geç kalmadığı konusunda ısrar ediyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER