Keanu Reeves ve Sandra Bullock “Speed 3” İhtimalini Değerlendirdi

Keanu Reeves ve Sandra Bullock “Speed 3” İhtimalini Değerlendirdi

Mayıs 7, 2024

18 Okunma

"Speed" 30. yılını kutlamaya hazırlanırken, Keanu Reeves ve Sandra Bullock bir araya geldi.

Sinema yazarı Kris Tapley, 1994 yapımı Jan de Bont imzalı aksiyon klasiği “Speed”in (Hız Tuzağı) 30. yılı için, bir yılı aşkın süredir 50 MPH adlı bir podcast yapıyor.

Podcast’e neredeyse hayatta kalan tüm aktörler, ekibin neredeyse tamamı, yöneticiler, yazarlar ve Paul Verhoeven, Guillermo del Toro, John McTiernan, Barry Jenkins gibi yönetmen hayranlar da dahil olmak üzere yaklaşık 120 kişi konuk oldu.

30. yıldönümüne bir ay kala, en çok beklenen konuklar geldi: başrol yıldızları Keanu Reeves ve Sandra Bullock. İkilinin kimyası, filmin dünya çapında 350 milyon dolar kazanarak 1994’ün en çok hasılat yapan dördüncü filmi olmasına yardımcı oldu.

Reeves ve Bullock’a kaçınılmaz olarak, her ikisinin de yer aldığı üçüncü bir “Speed” filminin olasılığı soruldu. İkinci filmde rol almayan Reeves, bu soruya şöyle yanıt verdi: “Yani, biliyorsun, biz bunda fena halde iyi bir iş çıkarırdık.”

Bullock ekran kimyasını tartışmaya devam etti: “Bir formül yok. Nasılsa öyle. Ölmeden önce, bu gezegeni terk etmeden önce, Keanu ve benim kamera önünde bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Tekerlekli sandalyede miyiz yoksa yürüteçli miyiz? Belki.”

Reeves şunları ekledi: “Sanki yapılmamış bir şey varmış gibi bir siren sesi duyuluyor. Gözlerimiz kapanmadan seninle tekrar çalışmayı çok isterim.”

Reeves ve Bullock, “Speed”in ardından 2006 yapımı romantik dram “The Lake House” (Göl Evi) filminde yeniden bir araya geldi. Bu fikre sıcak bakıyor gibi görünseler de, Hollywood’un iki ikonik isminin üçüncü bir “Speed” filminde bir araya gelip gelmeyeceğini zaman gösterecek…

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER