“The Sandman” 2. Sezon Onayını Aldı!

“The Sandman” 2. Sezon Onayını Aldı!

Kasım 7, 2022

146 Okunma

Rüya geri dönüyor.

Neil Gaiman’ın çizgi romanından uyarlanan Netflix dizisi “The Sandman” 2. sezon onayını aldı!

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi olumlu eleştiriler aldı ve yüksek izlenme oranlarına ulaştı. Ancak Netflix bugüne kadar ikinci sezon hakkında bir açıklama yapmamış, Neil Gaiman da hayranlara bunun garanti olmadığını söylemişti.

Ağustos ayının başında yayınlanan dizi ilk haftasında 69.5 milyon saat toplam izlenmeye ulaşmış, ikinci haftasında ise 127.5 milyon saate çıkmıştı. İlk sezonuyla çizgi romanı okumamış izleyicileri de kendisine bağlamayı başaran dizinin gelecek sezonda izlenme oranlarının artması muhtemel görünüyor.

Tom Sturridge’in başrolde yer aldığı ve Dream karakterine hayat verdiği dizide Boyd Holbrook, Vivienne Acheampong, Vanesu Samunyai, Mason Alexander Park, David Thewlis, Jenna Coleman, Patton Oswalt, Gwendoline Christie gibi isimler rol almıştı. Yeni sezonda Dream, Death, Desire gibi ana karakterlerin yanına hangi isimlerin ekleneceği merakla bekleniyor.

Netflix’in Twitter’dan paylaştığı duyuruda Neil Gaiman’ın “Morpheus ve diğerlerini bekleyen bazı şaşırtıcı hikayeler var… Şimdi işe dönme zamanı. Önümüzde bir aile yemeği var… Ve Lucifer, Morpheus’un Cehenneme dönmesini bekliyor.” ifadeleri yer alıyor.

Yes, it’s true: The Sandman will return to Netflix!

“There are some astonishing stories waiting for Morpheus & the rest of them… Now it’s time to get back to work. There’s a family meal ahead… And Lucifer is waiting for Morpheus to return to Hell,” says @neilhimself pic.twitter.com/TbA3hnD5f6

— Netflix (@netflix) November 3, 2022

Yorum Alanı