The Crown 5. Sezondan İlk Resmi Fragman!

The Crown 5. Sezondan İlk Resmi Fragman!

Ekim 24, 2022

132 Okunma

Netflix, merakla beklenen The Crown 5. Sezonun ilk fragmanını paylaştı.

Netflix, The Crown dizisinin 5. sezonundan ilk resmi fragmanı paylaştı. Tarihi olaylara dayanan The Crown, Kraliçe II. Elizabeth’in hikâyesini ve onun saltanatını şekillendiren siyasi ve kişisel olayları ekranlara taşıyor.

Dizinin bu sezonunda yeni bir döneme girilirken; 90’lar Britanyası’nda rolleri halk tarafından açık bir şekilde sorgulanmaya başlanan Kraliyet Ailesi, muhtemelen o güne kadarki en zorlu zamanlarını geçirecektir.

Peter Morgan’ın kaleme aldığı The Crown’un 5. sezonunun başrollerinde Imelda Staunton (Kraliçe II. Elizabeth), Jonathan Pryce (Edinburgh Dükü), Lesley Manville (Prenses Margaret), Dominic West (Prens Charles), Elizabeth Debicki (Prenses Diana) ve Olivia Williams (Camilla Parker Bowles) yer alıyor. Jonny Lee Miller (John Major), Claudia Harrison (Prenses Anne), Marcia Warren (Kraliçe Anne), James Murray (Prens Andrew) ve Sam Woolf (Prens Edward), Prasanna Puwanarajah (Martin Bashir), Salim Daw (Mohamed Al Fayed) ve Khalid Abdalla da(Dodi Fayed) oyuncu kadrosunda bu isimlere eşlik ediyor. Ayrıca dizinin bu sezonunda Timothée Sambor (çocuk Prens William) ve Senan West (genç Prens William), Teddy Hawley (çocuk Prens Harry) ve Will Powell (genç Prens Harry) da izleyici karşısına çıkıyor.

Yorum Alanı