“Korkma Ben Yanındayım” Dizisi Final Yapıyor!

“Korkma Ben Yanındayım” Dizisi Final Yapıyor!

Nisan 23, 2024

8 Okunma

NOW ekranlarında yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” dizisi için final kararı verildi!Yeni yayın dönemi için hazırlıklar sürerken final haberleri de geliyor. NOW ekranlarında yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” dizisi de final yapacak yapımlar arasında. MedYapım imzalı dizi 7. bölümde ekrana veda edecek.Söylentilere göre NOW‘un yeni sezonda da devam edecek dizileri sadece “Hudutsuz Sevda”...

NOW ekranlarında yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” dizisi için final kararı verildi!

Yeni yayın dönemi için hazırlıklar sürerken final haberleri de geliyor. NOW ekranlarında yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” dizisi de final yapacak yapımlar arasında. MedYapım imzalı dizi 7. bölümde ekrana veda edecek.

Söylentilere göre NOW‘un yeni sezonda da devam edecek dizileri sadece “Hudutsuz Sevda” ve “Kızıl Goncalar.” NOW kanalının diğer dizileri “Yabani,” “Gaddar,” “Şahane Hayatım” ve “Kirli Sepeti” ise sürpriz bir gelişme yaşamazsa final yapacak.

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin konusu ne?

Ailesinin gözbebeği olan İnci (Berfin Nilsu Aktaş), Ulusözler Koleji’nin burslu şekilde okur. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalınca üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan iki gencin hayatları sonsuza kadar değişecektir.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yorum Alanı