“Cehennem Melekleri 4” Köklerine Dönüyor

“Cehennem Melekleri 4” Köklerine Dönüyor

Ağustos 5, 2023

114 Okunma

Filmin yaş derecelendirmesi aksiyon dolu bir macera için hayranlara umut verdi.

“Cehennem Melekleri 4″ün, seriyi köklerine geri döndürürken dikkate değer bir değişikliği de içeren yaş derecelendirmesi açıklandı.

2014’te izleyicilerle buluşan “Cehennem Melekleri 3″ün hayranlardan gelen cansız tepkilerle karşılaşmasından sonra Sylvester Stallone ve Jason Statham, aksiyon dolu macera için geri dönüyor. Serideki ilk iki film R (18+) olarak derecelendirilirken, üçüncü film PG-13 (13+) derecesini seçti ve bu durum seri için tartışmalı bir değişiklik oldu.

Şimdi ise, çıkış tarihine yaklaşık bir buçuk ay kala, “Cehennem Melekleri 4″ün tıpkı ilk iki film gibi R-Rated olacağı doğrulandı. Bu derecelendirme filme “baştan sona şiddet/kanlı şiddet” ve “dil” için verildi ki bunlar şaşırtıcı değil; ancak bu kez seri için bir ilk olarak “cinsellik” de filmin R derecelendirmesi almasına yol açtı.

“Cehennem Melekleri 3”, gişe şansını büyük ölçüde artırmak için PG-13 olarak derecelendirilmişti ancak genç izleyicileri de filme çekme girişimi, serinin çekirdek hayran kitlesinin onayını alamayan bir film ortaya çıkmasına neden oldu. Film, serinin en kötü eleştirilerini ve en düşük gişesini alınca Stallone, bunun bir hata olduğunu kabul etti.

Yaklaşan devam filmi, Stallone, Statham ve ekibin geri kalanının, önceki filmlerde övülen grafik ve kanlı şiddeti geri getirmeyi vadederek hayranları heyecanlandırdı. “Cehennem Melekleri 4” 22 Eylül’de sinemalarda!

Yorum Alanı