Yeni Transformers filminden ilk fragman yayınlandı!

Yeni Transformers filminden ilk fragman yayınlandı!

Aralık 3, 2022

128 Okunma

Transformers serisinin yapımcı şirketi Paramount, en yeni film olan Transformers: Rise of the Beasts için ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

Aksiyon-bilim kurgu dünyasının kült yapımlarından biri haline gelen Transformers serisi, yeni çıkacak Transformers: Rise of the Beasts filmi ile hayranlarını meraklandırıyor. Yapımcı şirket Paramount, serinin son filmi için ilk tanıtım fragmanını yayınlandı.

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı

En son 5 yıl önce yeni bir film çıkaran yapımcı şirket Paramount, Rise of the Beasts ile durgun olan seriyi yeniden canlandırmaya çalışıyor. Hayranlarını meraklandıran 2 dakikalık tanıtım fragmanı birçok önemli detaya veriyor.

SDNShiftdelete.net

Best Wars serisinden uyarlanacak Transformers: Rise of the Beasts, 9 Haziran 2023’te beyaz perdeyle buluşacak. 90’lı yıllarda geçen yapım; Maximals, Predacons ve Terrorcons’u Autobot’lar ve Decepticon’lar arasındaki savaşı konu alıyor.

 

Yeni Harry Potter filmi geliyor!

Yeni Harry Potter filmi geliyor!

Ortaya atılan bilgilere göre Jack Thorne tarafından yazılan Harry Potter ve Lanetli Çocuk, filme çevriliyor!

Fragmana bakacak olursak, serinin önceki filmlerinden de aşina olduğumuz Optimus Prime ve Bumblebee karakterlerini görüyoruz. Aynı zamanda daha önce olmayan Airazor gibi yeni yüzler de bulunuyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Steven Caple Jr oturuyorken, başrollerinde ise Anthony Ramos ile Dominique Fishback bulunuyor. Rise of the Beasts oyuncuları ise şu şekilde sıralandı:

Peter “Optimus Prime” CullenAnthony “Noah” RamosRon “Optimus Primal” PerlmanPete “Mirage” DavidsonDominique “Elena” FishbackTobe NwigweLauren VelezDomenic Di Rosa

Yapımcı şirket, film için kullanılacak posteri de paylaştı.

Transformers: Rise of the Beasts posteri

Peki sizler serinin yeni filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce beklentileri karşılayacak mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

TransformersTransformers: Rise of The Beasts

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER