“Transformers: Canavarların Yükselişi” Filminden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman!

“Transformers: Canavarların Yükselişi” Filminden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman!

Mayıs 1, 2023

151 Okunma

Transformers serisinin 7. filmi “Transformers: Canavarların Yükselişi”nden (Transformers: Rise of the Beasts) Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı!Tüm dünyadabüyük bir hayran kitlesine sahip olan Transformers serisinin yeni filmi “Transformers: Canavarların Yükselişi”nden (Transformers: Rise of the Beasts) yeni bir fragman geldi. “Transformers: Canavarların Yükselişi”, izleyicileri ...

Transformers serisinin 7. filmi “Transformers: Canavarların Yükselişi”nden (Transformers: Rise of the Beasts) Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı!

Tüm dünyadabüyük bir hayran kitlesine sahip olan Transformers serisinin yeni filmi “Transformers: Canavarların Yükselişi”nden (Transformers: Rise of the Beasts) yeni bir fragman geldi. “Transformers: Canavarların Yükselişi”, izleyicileri Otobotlarla birlikte ‘90’larda dünyayı dolaşan maceraya çıkarıyor ve Dünya’da Otobotlarla Decepticon’lar arasında devam eden savaşta yepyeni bir Transformer türü olan Maximal’leri tanıtıyor. Yönetmenliğini Steven Caple Jr.’ın yaptığı filmin kadrosunda Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Michelle Yeoh, Peter Dinklage, Ron Perlman, Peter Cullen ve Pete Davidson gibi isimler yer alıyor.

Transformers: Canavarların Yükselişi” 9 Haziran 2023’de vizyona girecek.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER