“The Marvels”ta Kaç Tane After Credits Sahnesi Var?

“The Marvels”ta Kaç Tane After Credits Sahnesi Var?

Kasım 12, 2023

45 Okunma

Süprizbozansız cevap haberimizde...

Marvel Sinematik Evreni’nin son filmi “The Marvels”, yalnızca şimdiye kadarki en kısa MCU filmi olmakla kalmıyor, after credits sahnesiyle de izleyicileri jeneriklerin sonuna kadar beklemekten kurtarıyor. Filmde, yalnızca bir tane jenerik ortası sahne var.

“The Marvels”, Kaptan Marvel/Carol Danvers (Brie Larson), Miss. Marvel/Kamala Khan (Iman Vellani) ve Captain Monica Rambeau’nun (Teyonah Parris) ortak güçlerinden oluşan galaksiler arası bir ekiple, Multiverse Saga’nın 5. Aşamasını sürdürüyor. Üçü birlikte, tüm evrenin kaderi tehlikede olan Kree savaşçısı Dar-Benn’in (Zawe Ashton) ciddi tehdidiyle yüzleşmek zorundalar.

En son Marvel filminin yalnızca bir filmi var ve jeneriğin yarısında çıkıyor, filmdeki karakterlerden biriyle ilgili yalnızca sesli bir sürpriz var. Ek olarak, jenerik ortası sahnesi MCU’nun yakın geleceği ve gelecek aşamaları için büyük çıkarımlar sunuyor.

Sahne, filmin sonundaki önemli bir soruyu birbirine bağlayan ilginç bir son söz görevi görürken, hayranlara muhtemelen haftalarca tartışacakları bir şey veriyor. Sırada ne olacağını gösteren büyük MCU anlarını seven hayranlar, bu sahnede kesinlikle heyecan duyacak!

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER