Scarlett Johansson’ın Sıradaki Projesi Gerçek Suç Gerilimi “Featherwood”

Scarlett Johansson’ın Sıradaki Projesi Gerçek Suç Gerilimi “Featherwood”

Şubat 13, 2024

26 Okunma

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Johansson, FBI'ın en önemli muhbirlerinden birine hayat verecek.

Scarlett Johansson’ın sıradaki projesi belli oldu. Deadline’ın bildirdiğine göre Oscar adayı yıldız, Berlin’deki Avrupa Film Pazarı’nda (European Film Market) satışa çıkarılacak olan gerçek suç gerilim filmi “Featherwood”un başrolü üstlenecek.

Johansson filmde, FBI’ın en önemli muhbirlerinden biri haline gelen eroin bağımlısı ve ‘featherwood’ (bir çete üyesinin malı) Carol Blevins’i canlandıracak. Blevins, Teksas’ın Aryan Kardeşliği (Aryan Brotherhood of Texas) olarak bilinen kanlı neo-Nazi suç ve uyuşturucu çetesine yönelik altı yıllık epik bir soruşturmanın anahtarıydı.

Blevins çeteyle birlikte yaşadı, ayrıntıları ezberledi ve sonunda grubun on üç üyesinin mahkum edilmesine yardımcı oldu. Yolculuğu onda ciddi fiziksel ve zihinsel yaralar bıraktı ve sürekli olarak Aryan Kardeşliği’nin tehtidi altındaydı.

Film, Pulitzer Ödülü finalisti Scott Farwell’ın yazdığı altı bölümlük makaleyi kaynak materyal olarak kullanacak. Senaryoyu “Black Widow”un senaristlerinden Ned Benson kaleme alacak.

Projeyi “American Honey” ve “Fish Tank” filmlerinin yönetmeni Andrea Arnold yönetecek, Johansson ise başrolde oynamasının yanı sıra, Jonathan Lia ve Keenan Flynn ile birlikte yapımcılığı da üstlenecek.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER