“Prison Break” Efsanesi Yeni Bir Diziyle Geri Dönüyor!

“Prison Break” Efsanesi Yeni Bir Diziyle Geri Dönüyor!

Kasım 4, 2023

51 Okunma

"Prison Break" dünyasında geçen yeni bir dizi hazırlık aşamasında...

Deadline, FOX’un hit dizilerinden birinin ekranlarımıza şaşırtıcı bir geri dönüş yapmaya hazır olduğunu açıkladı. 2017’de yayın hayatına son veren “Prison Break”, “Mayans M.C.”nin ortak yaratıcı ve dizi sorumlusu Elgin James’in liderliğinde yeniden canlandırılıyor.

Prison Break dünyasında geçen bu yeni dizinin, kardeşler Michael Scofield (Wentworth Miller) ve Lincoln Burrows’un (Dominic Purcell) etrafında dönmesi beklenmiyor, ancak yeniden başlatma olmadığı için muhtemelen onları ve/veya başka tanıdık yüzleri de göreceğiz.

Fox, “Prison Break”in bir nevi kardeş dizisi olarak kabul edilen “24” gibi, diziyi belirli bir formatta geri getirme fikri üzerinde yıllardır uğraşıyor. Yeniden canlandırma, devam ya da yan dizi (henüz net değil) henüz erken geliştirme aşamasında. Tüm bölümleri Elgin James kaleme alacak.

Orijinal “Prison Break”in yaratıcısı Paul T. Scheuring de yeni dizinin prodüksiyonu için geri dönecek. Bu da uzun süreli hayranların bekleyebileceği tutarlılığın sağlanacağına dair pozitif bir sinyal veriyor.

Prison Break, başlangıçta bir senatörü öldürdüğü iddiasıyla ölüm cezasına çarptırılan, haksız yere hüküm giymiş bir adamın etrafında dönüyordu. Oldukça zeki olan kardeşi, sırf kaçıp cezadan kurtulabilmek için kasıtlı olarak tutuklanır, ancak planının düşündüğünden çok daha zor olduğunu kısa sürede keşfeder. Dört sezon boyunca popülerliğini sürdüren dizi, sekiz yıl sonra, 2017’de ekstra bir sezon için geri dönmüştü.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER