Pelin Karahan, “Bahar” Dizisine Konuk Oluyor!

Pelin Karahan, “Bahar” Dizisine Konuk Oluyor!

Nisan 17, 2024

7 Okunma

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Show TVde yayınlanan “Bahar” dizisine konuk olacak!Salı akşamları Show TV ekranlarında seyirci ile buluşan “Bahar” dizisi, ilk günden beri büyük bir ilgi görüyor. Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği ve MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin yeni bölümünde ise Pelin Karahan konuk olacak. Karahan, Sevda böbrek yetmezliği olan Sevda karakterine hayat verecek.Bahar ...

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Show TVde yayınlanan “Bahar” dizisine konuk olacak!

Salı akşamları Show TV ekranlarında seyirci ile buluşan “Bahar” dizisi, ilk günden beri büyük bir ilgi görüyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği ve MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin yeni bölümünde ise Pelin Karahan konuk olacak. Karahan, Sevda böbrek yetmezliği olan Sevda karakterine hayat verecek.

Bahar karakteri, kendisi gibi nakil ameliyatı olacak bu genç bir kadına destek verecek ve bu süreçte eşi Timur’un geçmişte kendisine yardımcı olmadığı gerçeğiyle yeniden yüzleşecek.

“Bahar” dizisinin konusu ne?

Bahar’ın (Demet Evgar) onu ölümle karşı karşıya getiren ani hastalığı, ailesindeki bütün dinamikleri değiştirir. Dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin ve eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle tanışır. Bahar’ın zorlu sürecinde doktoru Evren (Buğra Gülsoy), Timur’un sağlamadığı desteği Bahar’a vererek hayatını yeniden inşa etme sürecinde ona destek olur. Bahar, 20 yıl önce ailesi için bıraktığı doktorluk mesleğine geri dönecektir.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER