Oyunculuğa Ara Vermeyi Düşünen Matt Damon’a Christopher Nolan’dan “Oppenheimer” Teklifi!

Oyunculuğa Ara Vermeyi Düşünen Matt Damon’a Christopher Nolan’dan “Oppenheimer” Teklifi!

Temmuz 20, 2023

82 Okunma

Matt Damon, çift terapisinde eşine, Christopher Nolan aramazsa oyunculuk yapmaya ara vereceğini söyledi ve ardından 'Oppenheimer' filminden teklif aldı!Matt Damon, yaptığı bir röportajda eşi ile bir çift terapisine gittiğini açıkladı. Evlilik detaylarını vermekten kaçınırken Damon, eşine oyunculuğa ara vereceğini ama Christopher Nolan ararsa, bu arayı erteleme şartı olduğunu belirtti....

Matt Damon, çift terapisinde eşine, Christopher Nolan aramazsa oyunculuk yapmaya ara vereceğini söyledi ve ardından ‘Oppenheimer’ filminden teklif aldı!

Matt Damon, yaptığı bir röportajda eşi ile bir çift terapisine gittiğini açıkladı. Evlilik detaylarını vermekten kaçınırken Damon, eşine oyunculuğa ara vereceğini ama Christopher Nolan ararsa, bu arayı erteleme şartı olduğunu belirtti. Eşi de bu şartları kabul etti.

Kaderin bir cilvesi olarak, Nolan, Damon‘a “Oppenheimer” filminde başrollerden biri olan, Manhattan Projesi‘nin direktörü olan Leslie Groves rolünü oynaması için teklif yapmak üzere aradı.

Leslie Groves o dönemde, atom bombasının geliştirilmesi için birkaç test alanından biri olarak Los Alamos, N.M.’yi seçmiş ve ayrıca, filmde Cillian Murphy’nin canlandırdığı Oppenheimer‘ı Los Alamos’taki çalışmalara liderlik etmesi için kişisel olarak işe almıştı. Bu, o dönemde Nobel Ödülü‘ne ve yönetimsel liderlik deneyimine sahip olmaması nedeniyle tartışmalı bir seçimdi.

Murphy de beklenmedik bir şekilde Nolan‘dan kendi başrol teklifiyle aranan isimlerden biriydi.

Nolan röportajında, telefonla yaptığı sürpriz teklifler hakkında, “Bunu yapmanın eğlenceli bir yolu. Ama bu, birilerini akşam yemeğine çağırmak gibi şeyleri yapmayı çok zorlaştırıyor. Çünkü karşınızdaki her aradığınızda, acaba şimdi ne olacak diye düşünüyor.” dedi.

Oppenheimer“,  21 Temmuz’da tüm sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: Variety

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER