“Ms. Marvel” 2. Sezonun Geleceği “The Marvels”a Bağlı

“Ms. Marvel” 2. Sezonun Geleceği “The Marvels”a Bağlı

Eylül 13, 2023

82 Okunma

"The Marvels" 10 Kasım'da sinemalarda!

Yönetmenler Adil El Arbi ve Bilall Fallah, süper kahraman uyarlamaları çevresinde daha çok DC’nin iptal edilen “Batgirl” filmiyle ünlü olsa da ikili aynı zamanda 2022 yılında Marvel Sinematik Evreni’nin “Ms. Marvel” dizisine imza attı.

Diğer pek çok Marvel dizisi gibi, “Ms. Marvel” da özellikle hayranlardan karışık eleştiriler aldı ve ilk sezonun ardından devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Diğer yandan dizinin ana karakteri olan Ms. Marvel (Iman Vellani) yaklaşan sinema filmi “The Marvels”ta Captain Marvel’a (Brie Larson) eşlik edecek.

Geçtiğimiz günlerde The Playlist’e konuşan yönetmen ikilisine “Ms. Marvel”ın geleceği ve yakın zamanda Marvel Sinematik Evreni’ne dönüp dönmeyeceği sorulduğunda, dizinin kaderinin “The Marvels” filmine bağlı olduğu ortaya çıktı:

Bir sonraki adımın ne olacağına karar vermek için ‘The Marvels’ı bekliyoruz. Bu yüzden bunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Fragmanları görmek, tüm aileyi ve Iman Vellani’nin harika işler yaptığını görmek harika, o yüzden bunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Yönetmenler ayrıca her durumda Marvel ile çalışmaya devam etmek konusunda istekli olduklarını da belirtiyorlar ve gelecekte çalışabilecekleri birçok projeye şimdiden göz kırpıyorlar:

Bilirsiniz, eğer bizden ‘Ms. Marvel’a geri dönmemizi isterlerse; Marvel, evreni seviyoruz, bu karakterleri, Iman’ı ve oradaki diğer yardımcı oyuncuları seviyoruz, bu yüzden geri gelip biraz daha keşfetmek bizim için bir onur olacaktır.

Adını unuttuğumuz Faslı bir süper kahraman var, oraya gidebiliriz. Ve biliyorsunuz, ‘Blade’i seviyoruz. Arkadaşımız Yann Demange şu anda ‘Blade’i çekiyor. Yann ikinci filmi yapmak istemezse biz hâlâ oradayız. Ve ‘Deadpool’ – biz her zaman ‘Deadpool’ için oradayız. Dördüncüsü varsa biz de hazırız, yani bizi çağırırlarsa kesinlikle tamamız.

“The Marvels” 10 Kasım’da sinemalarda!

İptal Edilen “Batgirl” Filminin Yönetmenleri “The Flash” Hakkında Konuştu: İzledik ve Üzüldük!

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER