“Merry Little Batman” Fragman: Joker, Gotham’ın Noel’ini Çalıyor!

“Merry Little Batman” Fragman: Joker, Gotham’ın Noel’ini Çalıyor!

Kasım 15, 2023

45 Okunma

Prime Video'nun animasyon filmi "Merry Little Batman"den ilk fragman yayınlandı.

Prime Video, 8 Aralık’ta gösterime girecek olan Noel temalı DC animasyon filmi “Merry Little Batman”in resmi fragmanını yayınladı.

Aile aksiyon komedisinde genç Damian Wayne, Noel arifesinde Bruce’un özel bir Justice League görevine yardım etmek için ayrılmak zorunda kalmasının ardından kendini Wayne Malikanesi’nde yalnız bulur.

Joker, bu fırsattan yararlanarak Gotham Şehri’nin Noel’ini çalmak için harekete geçtiğinde Damian, evini ve şehrini, tatili mahvetmeye niyetli sahtekarlardan ve süper kötü adamlardan korumak için kısa süre içinde ‘Küçük Batman’e dönüşmek zorunda kalır.

Filmin seslendirme kadrosunda; Damian Wayne rolünde Yonas Kibreab, Bruce Wayne rolünde Luke Wilson, Alfred Pennyworth rolünde James Cromwell ve Joker rolünde David Hornsby yer alıyor.

Yönetmenliği Michael Roth üstlenirken ve senaryoyu Morgan Evans (“Teen Titans Go!”) ve Jase Ricci (“Batman: The Doom That Came to Gotham”) birlikte kaleme aldı.

“Merry Little Batman” film projesi, bundan iki yıl önce adı açıklanmayan bir Warner Bros. – Looney Tunes Noel filmiyle birlikte duyurulmuştu ancak Looney Tunes projesi hayata geçirilemedi.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER