Martin Scorsese’den Leonardo DiCaprio’lu Frank Sinatra Biyografisi Geliyor!

Martin Scorsese’den Leonardo DiCaprio’lu Frank Sinatra Biyografisi Geliyor!

Nisan 19, 2024

13 Okunma

Usta yönetmen Martin Scorsese, Frank Sinatra biyografisi üzerinde çalışıyor!Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın başrollerini paylaşacağı bir Frank Sinatra biyografisi üzerinde çalışmaya başladı. Filmde DiCaprio’nun Sinatra’ya, Lawrence’ın ise Ava Gardner’a hayat vermesi planlanıyor. Fakat bu Sinatra projesi bazı engellerle de karşılaşabilir: Efsanevi şarkıcının kızı T...

Usta yönetmen Martin Scorsese, Frank Sinatra biyografisi üzerinde çalışıyor!

Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın başrollerini paylaşacağı bir Frank Sinatra biyografisi üzerinde çalışmaya başladı. Filmde DiCaprio’nun Sinatra’ya, Lawrence’ın ise Ava Gardner’a hayat vermesi planlanıyor. Fakat bu Sinatra projesi bazı engellerle de karşılaşabilir: Efsanevi şarkıcının kızı Tina Sinatra, babasının mülkünü kontrol ediyor ve henüz filme onay vermedi. Sinatra’nın Tina’nın annesi Nancy Barbato ile olan evliliğini bozan Sinatra’nın Gardner ile ilişki yaşamasıydı.

Başrollerinde iki büyük yıldızın yer alacağı proje, büyük stüdyoların ve yayıncıların doğal olarak ilgisini çekiyor. 215 milyon dolarlık “Dolunay Katilleri” (Killer of the Flower Moon) filmini finanse eden Apple, Scorsese ile tekrar işbirliği yapmayı istese de Sony’nin projeyi kapma konusunda öncü olduğu söyleniyor.

Kaynak: Variety

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER