“Kızılcık Şerbeti”nin Yeni Abdullah’ı Ahmet Mümtaz Taylan’dan İlk Kare

“Kızılcık Şerbeti”nin Yeni Abdullah’ı Ahmet Mümtaz Taylan’dan İlk Kare

Şubat 29, 2024

15 Okunma

Settar Tanrıöğen'in yerine diziye gelen Ahmet Mümtaz Taylan'ın setteki ilk fotoğrafı paylaşıldı.

Bu hafta başında, sevilen dizi “Kızılcık Şerbeti”nde Settar Tanrıöğen’in Abdullah Ünal rolünü Ahmet Mümtaz Taylan’ın devralacağı duyurulmuştu. Dizinin 1 Mart Cuma akşamı Show TV ekranlarında olacak 53. bölümünden hemen önce, yeni Abdullah Bey’in ilk fotoğrafı paylaşıldı.

Ahmet Mümtaz Taylan #KızılcıkŞerbeti’nde! @showtv @taylan1789

🔗Haber için: https://t.co/HeUM8S305X pic.twitter.com/axp70GABK1

— Kızılcık Şerbeti (@kizilcikshowtv) February 29, 2024

Beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen’in dizideki yokluğu, Abdullah Bey’in COVID varyantı Eris’e yakalanması nedeniyle karantinada olmasıyla açıklanmıştı. Bu haftaki bölümde karantinadan çıkacak olan Abdullah Ünal’ın Alev’in (Müjde Uzman) hamilelik haberine ne tepki vereceği merakla bekleniyor.

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre oyuncu değişikliği kararı, 26 Ocak’ta hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen’in tedavisine bir süre daha hastanede devam edilecek olması dolayısıyla aktörün diziye yakın bir tarihte dönemeyecek olması nedeniyle alındı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER