Jason Momoa ve John Cena’dan Aksiyon Komedisi Geliyor!

Jason Momoa ve John Cena’dan Aksiyon Komedisi Geliyor!

Aralık 15, 2022

118 Okunma

DC'nin iki önemli ismi "Killer Vacation" adlı aksiyon komedisinde birlikte rol alacak.

John Cena ve Jason Momoa, Warner Bros. Pictures’ın yeni aksiyon komedi filmi “Killer Vacation” için bir araya gelmeye hazırlanıyor.

DC’nin “Pefast acemaker” ve “Aquaman” yıldızları, daha önce Jason Momoa’nın “Peacemaker”daki küçük sahnesi için bir araya gelmişlerdi. İkili ayrıca bu projeden önce “Hızlı ve Öfkeli 10″da (Fast X) izleyici karşısına çıkacak. Uzun soluklu “Hızlı ve Öfkeli” serisinin iki filmlik büyük finalinin ilk filmi, 19 Mayıs 2023’te vizyona girecek.

Variety’de yer alan haberde, John Cena ve Jason Momoa’nın doğal bir kimya yakaladığı ve birlikte rol alabilecekleri yeni bir proje arayışına girdikleri sırada bu projenin ortaya çıktığı bilgisi yer alıyor. Konusu şimdilik gizli tutulan ve yönetmeni belli olmayan filmin yapımcılığını John Rickard ve Peter Safran üstleniyor.

“Killer Vacation”ın senaryosunu ise Mark Gunn ve Brian Gunn kaleme aldı. Filmin, James Cameron imzalı “True Lies” filmine benzer bir tona sahip olacağı söyleniyor. Başrollerini Arnold Schwarzenegger ve Jamie Lee Curtis’in üstlendiği 1994 yapımı “True Lies”, satış görevlisi maskesi altında aslında gizli bir ajan olan ve kendisini aldatan karısının peşine düşen bir adamın hikayesini anlatıyordu.

Yorum Alanı