Harrison Ford’lu “Shrinking”den Fragman: Terapistler Gerçekleri Söylemeye Başlarsa Ne Olur?

Harrison Ford’lu “Shrinking”den Fragman: Terapistler Gerçekleri Söylemeye Başlarsa Ne Olur?

Ocak 20, 2023

102 Okunma

Harrison Ford ilk komedi dizisinde Jason Segel'a eşlik ediyor...

Apple TV+, başrollerini Harrison Ford ve Jason Segel’in paylaştığı komedi dizisi “Shrinking” için ilk uzun fragmanı paylaştı. “Scrubs” ve “Ted Lasso” dizileriyle tanınan Bill Lawrence diziyi “Ted Lasso” yıldızı Brett Goldstein ile birlikte yarattı. İkilinin yanı sıra Jason Segel da senaryo ekibinde bulunuyor.

Segel dizide, yas sürecinden geçen ve zor zamanlar yaşayan bir terapist olan James Laird karakterini canlandırıyor. Laird, kuralları yıkmaya karar verdiğinde ve danışanlarına “gerçekten” ne düşündüğünü filtrelemeden söylemeye başladığında hem onların hem de kendi hayatının değişmesine yol açar.

Harrison Ford dizide, Laird’in birlikte çalıştığı Dr. Paul Rhoades karakterine hayat veriyor. Bill Lawrence rolü Ford’a teklif ederken reddedileceğini düşünmüş ancak, Lawrence’ın TV Insider’a anlattığına göre Harrison Ford senaryoyu çok beğenmiş ve devam sezonlarında da olup olmayacağını sormuş. Lawrence aynı röportajda, Ford’un Jason Segel’ı tanımadan projeye evet dediğini de belirtiyor.

Harrison Ford’un ilk komedi dizisi olan “Shrinking”in oyuncu kadrosunda ayrıca; Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie ve Lukita Maxwell gibi isimler yer alıyor. Dizinin ilk iki bölümü Apple TV+’ta 27 Ocak’ta prömiyer yapacak ve sonraki bölümler haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER