Florence Pugh “Thunderbolts” Setini Gezdiriyor

Florence Pugh “Thunderbolts” Setini Gezdiriyor

Mart 29, 2024

17 Okunma

Hollywood grevleri nedeniyle prodüksiyonu aksayan "Thunderbolts"un çekimleri Atlanta'da devam ediyor.

Florence Pugh, “Black Widow” ve “Hawkeye”da canlandırdığı Marvel Sinematik Evreni karakteri Yelena Belova rolüne, merakla beklenen “Thunderbolts” filmi için geri dönüyor.

“Thunderbolts”un ekibi, oyuncular grevi nedeniyle planlanandan geç de olsa Atlanta’da sete çıktı ve Pugh, Instagram hesabında yayınladığı bir set videosu ile hayranlara sürpriz yaptı.

Videoda turkuaz renkli göz kalemiyle görünen Pugh, aslında film hakkında pek birşey söyleyemeyeceğini birkaç kez vurgularken, Yelena’nın filmdeki kostümünü gösterebileceğini belirtiyor. Oldukça askeri ve taktiksel görünen bu kostüm, Marvel’ın alışılmadık yeni takımı için oldukça uygun görünüyor.

View this post on Instagram

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

“Thunderbolts” Julia Louis-Dreyfus’un Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Val) karakteri tarafından, henüz ne olduğu bilinmeyen bir amaç için bir araya getirilen bir grup “anti-kahramanı” konu alıyor.

“Thunderbolts”ta, Florence Pugh’nun yanı sıra, Sebastian Stan (Bucky Barnes/The Winter Soldier), Wyatt Russell (John Walker/US Agent), David Harbour (Alexei Shostakov/Red Guardian), Olga Kurylenko (Taskmaster), Hannah John-Kamen (Ava Starr/Ghost) daha önceki MCU rollerine geri dönerken, Harrison Ford, Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross olarak izleyici karşısına çıkacak.

Videoda, sette çekim yapmaması gerektiğini söyleyerek şakacı bir şekilde azarlayan yönetmen Jake Schreier’ı da monitörlerin başında görüyoruz. Thunderbolts’a giden yol hiç de pürüzsüz değildi ve aksamalar, filmin iki yıldızını, Ayo Edebiri ve Steven Yeun’u kaybetmesine neden oldu. Edebiri’nin yerine Geraldine Viswanathan getirildi.

Filmin 25 Temmuz 2025’te sinemalarda olması planlanıyor.

Yorum Alanı