“Euphoria” Yıldızı Angus Cloud Hayatını Kaybetti!

“Euphoria” Yıldızı Angus Cloud Hayatını Kaybetti!

Ağustos 2, 2023

78 Okunma

HBO'nun

HBO’nun “Euphoria” dizisinde uyuşturucu satıcısı Fezco “Fez” O’Neill karakterini canlandırmasıyla en çok tanınan aktör Angus Cloud, Pazartesi günü California, Oakland’da hayatını kaybetti.

Oakland İtfaiye Departmanı, acil duruma müdahale ettiğini ve hastanın “zaten hayatını kaybettiğini” belirtti. Ölüm nedeni bilinmediği açıklaması yapıldı. Oakland Polis Departmanı, olayın hala “aktif bir ölüm soruşturması” olarak devam ettiğini doğruladı.

Cloud’un ailesi, bir açıklamada, “Bugün inanılmaz bir insana veda etmek zorunda kaldığımız için en derin üzüntümüzle” ifadesini kullanarak, Angus Cloud’un ölümüyle yüreklerinin en ağır acıyla dolduğunu belirtti. Aile, Angus’ın sanatçı kimliği, arkadaşlığı, kardeşliği ve oğulluğu ile kendileri için çok özel olduğunu vurguladı.

Cloud, HBO‘nun Emmy ödüllü gençlik draması “Euphoria“da Fez karakterini canlandırarak popülerlik kazandı. İlk iki sezon boyunca dizinin ana karakterlerinden biriydi. Oyuncu, dizideki oyuncu arkadaşı Zendaya ile birlikte Oakland Sanat Okulu’na katıldı ve “Euphoria“ya Brooklyn’deki bir restoranda çalışırken seçildi. Diğer oyunculukları arasında “North Hollywood” filmi de bulunuyordu.

Son dönemde, “Scream 6” yönetmenleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tarafından çekilen Universal Pictures yapımı yeni bir korku filmi için, Melissa Barrera ile birlikte başrolde yer alması için de seçildi.

HBO, oyuncunun ailesine ve yakın çevresine, bu zor zamanlarında içten başsağlığı dileklerini ilettirken, Angus Cloud’un sanatı ve performanslarıyla unutulmaz bir iz bıraktığını ve onun hatırası her zaman yaşayacağını da ekledi.

Kaynak: Variety 

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER