Dehşete düşüren Netflix korku filmleri [2022]

Dehşete düşüren Netflix korku filmleri [2022]

Ekim 14, 2022

174 Okunma

Sevenlerini dehşete düşüren Netflix korku filmleri listesiyle karşınızdayız. Peki listede hangi yapımlar var?

Sinema sektörünün olmazsa olmazlarından korku filmleri, konseptiyle her kesime hitap etmiyor. Ancak yine de gişe rakamlarına baktığımızda önemli bir hayran kitlesine sahip olduklarını söyleyebiliriz. Biz de sevenlerini dehşete düşüren Netflix korku filmleri listesiyle karşınızdayız.

Not: Listede çıkış tarihi açısından yeni filmler yer almaktadır.

En iyi Netflix korku filmleri

Yaşamak İçin Oyna / Choose or Die (2022)

Sahipsiz bir para ödülünü kazanma sevdasına düşen iki arkadaş, 1980’li yıllardan kalma gizemli bir video oyununu yeniden başlatıp dehşet dolu ve gerçeküstü bir dünyaya adım atar. Filmin oyuncu kadrosunda Asa Butterfield, Iola Evans, Eddie Marsan ve Robert Englund gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Toby Meakins oturuyor.

 

Netflix korku filmleri
Kimse Sağ ÇıkmayacakSır YuvasıAvÖlmeye Hazır DeğilimSakın DinlemeSekizinci GeceThe PrivilegeÖlüler OrdusuOksijenA Classic Horror StoryIssızlıkHipnotizmaKorku Sokağı İkinci Kısım: 1978Korku Sokağı Birinci Kısım: 1994Görünmez AdamCountdownThe Seventh DayPlatformThe SwarmThe SilenceGarabetBu Gece Ormanda Kimse UyumuyorLanetli Çocuk 2

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Netflix’teki en iyi korku filmi hangisi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

dehşete düşüren netflix korku filmleriEn iyi Netflix filmlerien iyi netflix korku filmlerien yeni netflix korku filmleri

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER