Blake Lively ve Anna Kendirck’li “A Simple Favor 2″nin Çekimleri Başlıyor

Blake Lively ve Anna Kendirck’li “A Simple Favor 2″nin Çekimleri Başlıyor

Mart 29, 2024

20 Okunma

Orijinal filmin tüm kadrosu devam filmi için geri dönüyor.

Amazon MGM Studios ve Lionsgate, Paul Feig’in 2018 yapımı kara komedisi “A Simple Favor”ın (Küçük Bir Rica) devam filmini bu ilkbaharda çekmeye hazırlanıyor.

“A Simple Favor 2″nin çekileceğine dair haberler iki yıl önce ortaya çıkmış olsa da sonrasında prodüksiyon hakkında herhangi bir gelişme paylaşılmamıştı. Şimdi, çekim takviminin yanı sıra hikayeye dair detaylar da ortaya çıktı.

Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Bashir Salahuddin, Joshua Satine, Ian Ho ve Kelly McCormack’tan oluşan kadronun tamamı ilk filmdeki rollerini yeniden canlandırmak üzere geri dönüyor.

Ayrıca ilk filmi yazan Jessica Sharzer de senaryoyu yazmak üzere geri döndü. Devam filminin senaryo ekibinde Feig ve Laeta Kalogridis de yer alıyor. Orijinal film, yazar Darcey Bell’in 2017 yılında çıkan aynı adlı romanına dayanıyordu. Devam filmi ise yeni bir olaya odaklanacak.

“A Simple Favor 2″de Stephanie Smothers (Kendrick) ve Emily Nelson (Lively), Emily’nin gösterişli düğünü için Capri adasına gider. Fakat Emily ile zengin bir İtalyan iş adamı arasındaki evlilik, çok geçmeden cinayet ve ihanetle sarsılır.

Feig ve Laura Fischer filmin yapımcılığını üstlenecek. İlk film olumlu eleştiriler almasının yanı sıra, dünya çapında 97 milyon dolar hasılat elde ederek Lionsgate için büyük bir ticari başarı olmuştu.

Yorum Alanı