5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Break
İMDb 4.4 1080P
  • 371İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Break

Yeni Yıl arifesinde, gençlerden oluşan bir şirket, bu büyülü tatili çok sıradışı bir yerde - karla kaplı bir dağın üstünde kutlamaya karar veriyor. Önümüzdeki gece için ihtiyaç duydukları her şeyi yanlarına alarak yola çıktılar ve unutulmaz duygular denizini dört gözle bekliyorlar. İlk başta, her şey tam olarak kahramanların planladığı gibi gider: fotoğraf çeker, Bengal ışıklarını yakar ve güzel manzaraların tadını çıkarırlar, ancak yakında onları teleferik boyunca süren eski araba aniden büyük bir yükseklikte başarısız olur. Yardımın gelmeyeceğini fark eden arkadaşlar hayatta kalmak için umutsuz bir mücadeleye başlarlar...onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Tür: Uncategorized
  Etiketler: ,
  1. Breaking Bad hayranları buraya! Bu soruları bilebilecek misin?
      9 ay Önce   60
    Breaking Bad hayranları buraya! Bu soruları bilebilecek misin? Bu içeriğimizde Breaking Bad hayranları için 15 sorudan oluşan bir test hazırladık. Bu soruları bilebilecek misin?
    Dermot Mulroney Başrollü “Breakwater”den Fragman
      10 ay Önce   48
    Dermot Mulroney Başrollü “Breakwater”den Fragman Film 22 Aralık'ta Amerika'da gösterime girecek.
    “Prison Break” Efsanesi Yeni Bir Diziyle Geri Dönüyor!
      11 ay Önce   80
    “Prison Break” Efsanesi Yeni Bir Diziyle Geri Dönüyor! "Prison Break" dünyasında geçen yeni bir dizi hazırlık aşamasında...
    Filmekimi’ne Geri Sayım Başladı!
      1 hafta Önce   35
    Filmekimi’ne Geri Sayım Başladı! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Filmekimi’nin programı açıklandı.
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (20 Eylül 2024)
      2 hafta Önce   57
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (20 Eylül 2024) Bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona giriyor!Ünlü vampir serisi "Alacakaranlık"ın son iki filmi yeniden vizyonda.Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1)Süre: 117dkTür: Fantastik, Macera, RomantikYönetmen: Bill CondonSenarist: Melissa Rosenberg , Stephenie MeyerYapımı: 2011 - ABDRüya gibi bir düğünle evlendikten sonra sonunda mutlul...
Yorum Alanı