5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Güneşi Söndürmem Gerek
Ultra Hd
  • 11İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Güneşi Söndürmem Gerek

Umut'un hayatı iyi giderken sevgilisi olan Anıl'ın bir kaza sonucu ölümüyle yüzleşmek zorunda kalır. Her ne kadar sıkıcı hayatından şikayet etse de artık hayatında sıkılmaya bile zaman bulamaz ve sonrasında gelen kötü olaylar, hayatının alt üst olmasına neden olur.

  1. “Güneşi Söndürmem Gerek” Fragman: Satış Rekorları Kıran Gençlik Romanından Uyarlandı!
      6 ay Önce   45
    “Güneşi Söndürmem Gerek” Fragman: Satış Rekorları Kıran Gençlik Romanından Uyarlandı! Emre Gül'ün çok satan gençlik romanından uyarlanan film 29 Mart'ta sinemalarda!
    “Güneşi Söndürmem Gerek” Uyarlamasından Teaser Yayınlandı
      8 ay Önce   46
    “Güneşi Söndürmem Gerek” Uyarlamasından Teaser Yayınlandı Emre Gül'ün çok satan romanından uyarlanan "Güneşi Söndürmem Gerek" filminin teaser fragmanı yayınlandı.
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Mart 2024)
      6 ay Önce   49
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Mart 2024) Bu hafta 2’si yerli 8 film vizyona giriyor.Aralarında “Hayalet Avcıları: Ürperti” ile merakla beklenen “Güneşi Söndürmem Gerek” de var.Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in
    Türkiye Gişesinde Pandemiden Beri En Düşük Seyirci Sayısı!
      6 ay Önce   42
    Türkiye Gişesinde Pandemiden Beri En Düşük Seyirci Sayısı! Seçim hafta sonunda seyirci sayısı düşüş gösterdi.Sinema sektörü, seçim hafta sonunda pandemiden beri en düşük seyirci sayısına ulaştı. Düşüşün görüldüğü bu hafta sonunda “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” (Dune: Part Two) filmi de gişe liderliğini sürdürdü. Film, 19,271 seyirciye ulaştı. Son haftalarda gözlenen seyirci düşüşü, seçim hafta sonuyla birlikte daha da arttı.Haftanın yeni filmleri...
Yorum Alanı