5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Lore
Ultra Hd
  • 6İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Lore

Dört genç arkadaş heyecan ararken, tuhaf ve ne yapacağı belli olmayan bir rehber olan Darwin'in liderliğinde korku temalı olan bir kamp gezisi için rezervasyon yaptırır. Bir akşam kamp ateşinin etrafında Darwin onları akıllarına gelebilecek en çılgın, en çarpık hikayeleri anlatmaya teşvik eder. Grup, iblisler ve uğursuz ruhlar hakkında hikayeler anlatırken, çok geçmeden bu hikayelerin her biri için gerçek sonuçlar doğurduğunu fark ederler...

  Tür: Korku Filmleri
  1. Florence Pugh ve Andrew Garfield’lı Romantik Film 18+ Olarak Derecelendirildi
      3 ay Önce   40
    Florence Pugh ve Andrew Garfield’lı Romantik Film 18+ Olarak Derecelendirildi "We Live in Time" çıplaklık ve cinsellik nedeniyle R-rated (18+) olarak sınıflandırıldı.
    Florence Pugh “Thunderbolts” Setini Gezdiriyor
      6 ay Önce   56
    Florence Pugh “Thunderbolts” Setini Gezdiriyor Hollywood grevleri nedeniyle prodüksiyonu aksayan "Thunderbolts"un çekimleri Atlanta'da devam ediyor.
    Canlı Aksiyon “Tangled” İçin Florence Pugh Düşünülüyor
      1 yıl Önce   78
    Canlı Aksiyon “Tangled” İçin Florence Pugh Düşünülüyor Disney'in "Karmakarışık" animasyonunun yeni uyarlamasında başrol için Florence Pugh'u istediği iddia edildi.
    Florence Pugh “Tangled” Canlı-Aksiyon Filminde Rapunzel Olabilir!
      1 yıl Önce   83
    Alexander Skarsgård Yönetmen Koltuğunda, Florence Pugh Başrolde!
      2 yıl Önce   155
    Alexander Skarsgård Yönetmen Koltuğunda, Florence Pugh Başrolde! "The Pack" adlı gerilim filminde Florence Pugh ve Alexander Skarsgård birlikte rol alacaklar.
Yorum Alanı