5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Road House
4K
  • 38İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Road House

Eski UFC dövüşçüsü Dalton Florida Keys’teki bir barda fedai olarak işe başlar, ancak bu cennet gibi yerin göründüğü gibi olmadığını fark eder.

  Tür: Uncategorized
  1. Jake Gyllenhaal Başrollü “Road House”tan İlk Fragman!
      4 ay Önce   33
    Jake Gyllenhaal Başrollü “Road House”tan İlk Fragman! Doug Liman'ın yönettiği film, 1989 yapımı aynı adlı Patrick Swayze filminden uyarlandı.
    Dwayne Johnson, Yeni Filmi “Red One”da Bütçe Krizine Neden Oldu!
      1 hafta Önce   15
    Dwayne Johnson, Yeni Filmi “Red One”da Bütçe Krizine Neden Oldu! Dwayne Johnson'ın profesyonellik dışı davranışlarının Red One için perde arkasında çok büyük sorunlara yol açtığı iddia ediliyor.
    Batman aktörü değişiyor mu? Ünlü aktörden heyecanlandıran açıklama!
      2 ay Önce   18
    Batman aktörü değişiyor mu? Ünlü aktörden heyecanlandıran açıklama! Ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal, ‘Batman rolünü ister misiniz?’ sorusuna heyecanlandıran bir yanıt verdi. İşte detaylar!
    “Rüzgar Gibi Geçti”nin Yıldızı Vivien Leigh’in Hayatı Film Oluyor
      1 hafta Önce   10
    2024 Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!
      4 ay Önce   21
    2024 Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu! 75. Emmy Ödülleri dün gece gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu!Bu yıl 75. kez dağıtılan Emmy Ödülleri için kazananlar belli oldu. 2024 Emmy Ödüllerine “The Bear” ve “Succession” dizileri damga vurdu.2024 Emmy Ödülleri kazananlar tam listesini aşağıda bulabilirsiniz;En İyi Drama DizisiKAZANAN: SuccessionAndorBetter Call SaulThe CrownHouse of the DragonThe Last ...
Yorum Alanı