Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (7 Haziran 2024)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (7 Haziran 2024)

Haziran 8, 2024

20 Okunma

Bu hafta 4'ü yerli 11 film vizyona giriyor.Aralarında Bad Boys serisi için Will Smith ve Martin Lawrence'ı yeniden bir araya getiren 

Bu hafta 4’ü yerli 11 film vizyona giriyor.

Aralarında Bad Boys serisi için Will Smith ve Martin Lawrence’ı yeniden bir araya getiren “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç” de bulunmakta.

3. Gece Habis

Süre: 70dk

Tür: Korku

Yönetmen: Anastasiya Budakva

Senarist: Murat Güleç

Yapımı: 2024 – Türkiye

Depremden sonra Defne ve ailesi İstanbul’a yerleşir. Fakat kısa bir süre sonra Defne’nin hayatı bir kabusa döner. Ailesinin bu durumun arkasında olduğundan şüphelense de elinde bir kanıt yoktur. İlk ve ikinci gecesi korku dolu geçtikten sonra üçüncü gecenin sabahı, üzerindeki musallatı öğrenir. Sadece musallat değil, habis cinleri de onu ziyaret edecektir.

Hit Man

Süre: 115dk

Tür: Komedi, Romantik, Suç

Yönetmen: Richard Linklater

Senarist: Richard Linklater , Glen Powell

Yapımı: 2023 – ABD

Üniversite profesörü Gary (Glen Powell), şehrin polis teşkilatında ek iş yapar ve görev için bir tetikçi kılığına girmesiyle hayatı değişir. Madison (Adria Arjona), kendisinin ‘Kiralık Katil’ hizmetinden yararlanmak isteyince aralarında oluşan çekim, ikisini de zorlayıcı durumlara sürükleyecektir.

An

Süre: 81dk

Tür: Bilim Kurgu

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Senarist: Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Yapımı: 2024 – Türkiye

Nöroloji uzmanı olan Doktor Çağrı (Anıl Altınöz), epilepsi hastalığını iyileştirmek için çalışmalar yapmak ister ve bir şirketten fon alır. Araştırmalarını yaparken, Epilepsi nöbeti geçirirken hastalarının mekan odaklı zaman kırılması yaşadığını fark eder. Ona verilen fonu, zamanın doğrusal akmadığını kanıtlamak için kullanmak ister.

Süper Kahraman Kombat (Combat Wombat)

Süre: 85dk

Tür: Animasyon, Aile, Fantastik

Yönetmen: Ricard Cussó

Senarist: Matthew James Kinmonth

Yapımı: 2020 – Avustralya

Süper kahramana dönüşmüş bir vombat olan Maggie Diggins (Deborah Mailman), gönülsüzce acemi bir süper kahramanı kötülükten kurtarır. Bu iyiliği, onu şehrin kahramanı hâline getirir.

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç ( Bad Boys: Ride or Die)

Süre: 115dk

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç

Yönetmen: Adil El Arbi , Bilall Fallah

Senarist: George Gallo , Chris Bremner

Yapımı: 2024 – ABD

Artık yaşı ilerlemiş iki uçarı Miami polisi, bu sefer yapılan bir tezgah sonucu kaçak konumuna düşer.

Yüzbaşı Howard, hak etmediği halde uyuşturucu suçlamalarıyla itham edilir. Bunun üzerine Bad Boys, adını temizlemek için harekete geçer. Gerçeğe adım adım yaklaşan Mike ve Marcus, bu sırada büyük bir iftiraya uğrar: artık ikili, başlarına ödül konulmuş kaçaklardır. Polis tarafından takip edilen ve karteller tarafından hedef alınan Mike ve Marcus, davayı çözmek için kendi kurallarına göre çalışmalılardır.

Haikyu!! The Dumpster Battle

Süre: 85dk

Tür: Animasyon, Dram

Yönetmen: Susumu Mitsunaka

Senarist: Susumu Mitsunaka

Yapımı: 2024 – Japonya

Bilindik bir voleybol animesinden uyarlanan bu anime film, voleybolda ustalaşmış iki rakibin güçlerini birleştirip farklı bir takıma karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Gözcüler (The Watchers)

Süre: 102dk

Tür: Gerilim, Gizem, Korku

Yönetmen: Ishana Shyamalan

Senarist: Ishana Shyamalan

Yapımı: 2024 – ABD

28 yaşındaki sanatçı Mina (Dakota Fanning), Batı İrlanda’daki büyük bir ormanda mahsur kalır. Mina, sığınacak bir yer ararken kendini her gece gizemli yaratıklar tarafından takip edilen üç yabancının yanında bulur.

Adak (The Offering)

Süre: 93dk

Tür: Dram, Korku

Yönetmen: Oliver Park

Senarist: Hank Hoffman

Yapımı: 2022 – Bulgaristan ,  ABD ,  İngiltere

Arthur (Nick Blood), borçlarından kurtulmak amacıyla eşiyle birlikte bir Cenaze Evi işleten babasının yanına gider. Burada evi gizlice ipotek ettirmeye uğraşır. Hamile olan eşi Claire (Emm Wiseman) ve babası Saul (Allan Corduner) bu durumdan haberdar değildir. Bu ziyaret sırasında bir adamın defin işlemini üstlenen Arthur, bedende kötü bir ruhun saklandığını fark etmez ve bir iblisi serbest bırakır. Geri dönüşü olmayan korkunç olaylar herkesi etki altına alır.

Miller’ın Favorisi (Miller’s Girl)

Süre: 93dk

Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Komedi

Yönetmen: Jade Halley Bartlett

Senarist: Jade Halley Bartlett

Yapımı: 2024 – ABD

Bir yaratıcı yazı ödevi, bir öğretmen (Martin Freeman) ile yetenekli öğrencisi (Jenna Ortega) arasında cinsel gerilime sebep olur.

Sihirli Ormana Yolculuk

Süre: 80dk

Tür: Macera

Yönetmen: Şiar Zaim

Senarist: Şiar Zaim

Yapımı: 2024 – Türkiye

Küçük bir kasabanın etrafı bir ormanla çevrilidir. Fakat bu ormanın içinde sıradan ormanların aksine sihirle dolu bir dünya saklanmaktadır. Cadı Beyaz, lanetli bir elması çalınca çirkin bir cadıya dönüşür. Eski güzelliğine ve gücüne geri dönmek isteyen Beyaz’ın macerasına rehberleri Can ve arkadaşları eşlik edecektir.

Teorem

Süre: 87dk

Tür: Bilim Kurgu, Dram

Yönetmen: Erman Er

Senarist: Erman Er

Yapımı: 2022 – Türkiye

Eşi Özlem ve oğlu Efe ile mutlu bir hayat süren başarılı motosiklet yarışçısı Cem’in hayatı tepetaklak olur. Bir anda hayatında hiç kimse tarafından tanınmamaya başlayan Cem’in başına türlü türlü olaylar gelir.

 

Yorum Alanı