Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (30 Ağustos 2024)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (30 Ağustos 2024)

Ağustos 30, 2024

101 Okunma

Bu hafta 6'sı yerli 12 film vizyona giriyor!Aralarında Türk asıllı Alman yönetmen Aylin Tezel'in yönettiği, senaryosunu yazdığı ve başrolünü paylaştığı "Aşka Düşmek" de var.Oyunda Kal: Eğlence ArenasıSüre: 92dkTür: AileYönetmen: İlker SavaşkurtSenarist: Doğan Akdoğan , Alper BaytekinYapımı: 2024 - TürkiyeFilm, ailelerinden uzakta çeşitli engellerden oluşan parkurlarda...

Bu hafta 6’sı yerli 12 film vizyona giriyor!

Aralarında Türk asıllı Alman yönetmen Aylin Tezel’in yönettiği, senaryosunu yazdığı ve başrolünü paylaştığı “Aşka Düşmek” de var.

Oyunda Kal: Eğlence Arenası

Süre: 92dk

Tür: Aile

Yönetmen: İlker Savaşkurt

Senarist: Doğan Akdoğan , Alper Baytekin

Yapımı: 2024 – Türkiye

Film, ailelerinden uzakta çeşitli engellerden oluşan parkurlarda kıyasıya yarışacakları bir yarışma programına katılan on iki gencin, büyük ödül için verdikleri mücadeleyi merkezine alıyor.

Sizi Dinliyor (They Listen)

Süre: 84dk

Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Korku

Yönetmen: Chris Weitz

Senarist: Chris Weitz

Yapımı: 2024 – ABD

Curtis’in ailesi, AIA adındaki yeni bir dijital asistanı test etmek için seçilir. AIA ailenin davranışlarını öğrenir ve ihtiyaçlarını tahmin etmeye başlar. Ailesinin karşısına hiçbir şeyin ve hiç kimsenin çıkmayacağından emin olmak için her şeyi yapar.

Cesur Kanatlar: Doğanın Sesi (Butterfly Tale)

Süre: 82dk

Tür: Animasyon, Aile, Komedi

Yönetmen: Sophie Roy

Senarist: Heidi Foss

Yapımı: 2023 – Kanada ,  Almanya

Kelebek türleri arasında en seçkin olan Monarklar, Kelebek Akademisi’nde özel bir eğitim görüp dışarıdaki hayata hazırlanır. Ama kanatları tam gelişmemiş olan Patrick, göç etme hazırlıkları yapan arkadaşları tarafından arkada bırakılır. Patrick, tırtıl arkadaşı Marty ile birlikte arkadaşlarının peşlerinden gider ve bir karga sürüsünün onları yakalamayı planladığını görür. Yeni arkadaşı cesur kelebek Jennifer’ın da yardımıyla Marty arkadaşlarını kurtarmak için kendini heyecan dolu bir maceranın içinde bulacaktır.

El Kafirun

Süre: 70dk

Tür: Korku

Yönetmen: Görkem Celiloğlu

Senarist: Cem Kaymakçı

Yapımı: 2024 – Türkiye

Film, hırsızlık için girdikleri bir köşkte ölü bir adam bulan Fatih ile Selim’in bu köşkte yaşadıkları paranormal olayları konu ediniyor.

İki hırsız arkadaş Fatih ve Selim, girdikleri bir köşkte ölü bir adam ile karşılaşırlar. Yaşadıkları bu şokun üzerine köşk içinde başlarına  paranormal olaylar gelir. Köşkü soymak için etrafta dolanırken buldukları video kasetlerde kendilerinin de oldukları görüntüler vardır. Dehşete kapılan ikili, burayı soymak için kendileri seçmediklerini, çağrıldıklarını fark ederler.

Sevgilim Kaç (Strange Darling)

Süre: 96dk

Tür: Gerilim, Korku, Suç

Yönetmen: JT Mollner

Senarist: JT Mollner

Yapımı: 2023 – ABD

Hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığı filmde; çarpık bir tek gecelik ilişki, bir seri katilin vahşi cinayet serisine dönüşüyor.

Kar Masalı

Süre: 114dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Erkan Özcan

Senarist: Seçil Çömlekçi

Yapımı: 2024 – Türkiye

Erkan Özcan’ın yönettiği bu keyifli filmin senaryosunu Seçil Çömlekçi kaleme aldı. Filmin kadrosunda Aslı Bekiroğlu,Tuna Arman ve Ahmet Kayakesen gibi isimler yer alıyor.

Cin Çukuru

Süre: 70dk

Tür: Korku

Yönetmen: Sinan Erusta

Senarist: Elif Koç

Yapımı: 2024 – Türkiye

Bir grup gencin kamp gezilerinde başlarına gelen dehşet verici olayları konu alıyor.

Aşka Düşmek (Falling Into Place)

Süre: 113dk

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Aylin Tezel

Senarist: Aylin Tezel

Yapımı: 2023 – Almanya

İskoçya ve Londra arasında geçen filmde, kendilerinden kaçmaya çalışan Kira ve Ian’ın bir hafta sonunda tanışmalarının romantik aşk hikayesi anlatılıyor.

Eşimin Eski Eşi ( My Wife’s Ex)

Süre: 115dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Moataz El Tony

Senarist: Ahmed Abdelwahab , Karim Samy

Yapımı: 2024 – Mısır

Psikiyatrist Youssef, tehlikeli suçlu Taha hapisten çıkmadan ona bir psikolojik rapor atamakla sorumludur. Fakat Youssef, Taha’nın eşinin eski ve eşinin oğlunun babası olduğunu öğrenir.

Sen de mi?

Süre: 102dk

Tür: Dram

Yönetmen: Durmuş Sorkut

Senarist: Durmuş Sorkut

Yapımı: 2024 – Türkiye

Ahmet, İstanbul’daki büyük inşaat şirketlerinde inşaat mühendisi olarak çalışırken bir taraftan da en yakın arkadaşı Cengiz ile birlikte büyük iş makinalarının alım ve satımında ortaklık yapar. alakalı ortaklık yapmaktadır. Son aldıkları iş makinalarını yüklü bir kazançla satan Ahmet, kendi hesapları üzerinde ipotek olduğu için tüm ödemeleri Cengiz’in şirketi üzerine yaptırır. Dostluklarının gücüne güvenen Ahmet, alacaklarını Cengiz’den istemeye gittiğinde arkadaşının bambaşka bir yüzünü görür.

İvanushki: Son Tur (Tour with Ivanushki)

Süre: 105dk

Tür: Komedi, Müzikal

Yönetmen: Mark Gorobets

Senarist: Andrey Nikiforov , Roman Baranov , Anna Makarenkova

Yapımı: 2024 – Rusya

Üç çocukluk arkadaşı, hayatları boyunca hiç çılgınca bir şey yapmadıklarını ve hep başkaları için yaşadıklarının farkına varırlar. “Ivanushki International” hayranı olan üçlü, çocukluk hayallerini gerçekleştirmeye karar verirler ve tüm problemlerinden uzaklaşmak için Ivanushki’nin Güney Rusya turuna katılırlar.

Üj Bej Harfliler

Süre: 76dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Oğuzhan Yılmaz

Senarist: Oğuzhan Yılmaz

Yapımı: 2024 – Türkiye

Oğuzhan Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği komedi filminde Oğuzhan Yılmaz, Yiğit Koçak ve Aykut Uzer başrolleri paylaşıyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER