Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Ağustos 2024)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Ağustos 2024)

Ağustos 25, 2024

31 Okunma

Bu hafta 4'ü yerli 10 film vizyona giriyor!Aralarında merakla beklenen yeniden çevirim "The Crow: Ölümsüz" (The Crow) ve Zoë Kravitz'in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi "Gözlerini Kırp" (Blink Twice) da var.Seventeen Tour 'Follow' Again to CinemasSüre: 103dkTür: Belgesel, MüzikalYapımı: 2024 - Güney KoreGüney Koreli müzik grubu Seventeen'in Seoul Dünya Kupa...

Bu hafta 4’ü yerli 10 film vizyona giriyor!

Aralarında merakla beklenen yeniden çevirim “The Crow: Ölümsüz” (The Crow) ve Zoë Kravitz’in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi “Gözlerini Kırp” (Blink Twice) da var.

Seventeen Tour ‘Follow’ Again to Cinemas

Süre: 103dk

Tür: Belgesel, Müzikal

Yapımı: 2024 – Güney Kore

Güney Koreli müzik grubu Seventeen’in Seoul Dünya Kupası Stadyumu’nda verdiği konseri izleyiciyle buluşturacak bu konser filmi, kısıtlı bir süreliğine sinemalara geliyor!

Ben Babayım

Süre: 96dk

Tür: Dram

Yönetmen: Murat Uygur

Yapımı: 2023 – Türkiye

Oyuncular: Abdullah Aslan, Bilge Parlak Yiğit, Metin Keçeci

Şanlıurfa’da yaşayan Mahmut işinde başarılı, etrafındakiler tarafından da sevilen sayılan bir demirci ustasıdır. Mahmut, oğlu Yusuf’u evlendirmek için gönül verdiği mahalleden komşuları olan kızı isterler ve düğün günü belirlenir. Düğün gecesinde maganda kurşunu ile ölür. Polis olay yerini incelemesi sonucunda Yusuf’un kim tarafından vurulduğu bulunamaz. Mahmut ve ailesi Şanlıurfa’da kaldıkları her gün bu acıyı yaşamamak için İstanbul’a gitmeye karar verirler. İstanbul’a gitmek için yola çıktıkları günden itibaren her şey ters gitmeye başlayacaktır.

The Crow: Ölümsüz (The Crow)

Süre: 111dk

Tür: Aksiyon, Fantastik, Korku

Yönetmen: Rupert Sanders

Senarist: Zach Baylin , James O’Barr

Yapımı: 2024 – Fransa ,  Almanya ,  İngiltere ,  ABD

Oyuncular: Bill Skarsgård, FKA Twigs, Danny Huston

Hikaye, nişanlısıyla birlikte yoldayken arabası bozulan Eric’i (Bill Skarsgård) konu alıyor. Eric ve nişanlısı bir çete tarafından vahşice bir saldırıya kurban gider. Eric, suçtan sorumlu olanları takip etmek ve onlardan intikam almak için mistik bir karga tarafından hayata döndürülür. Eric, kendini yaşayanlar ve ölüler dünyası arasında gidip geleceği kanlı bir intikam yolculuğunda bulur.

Gözlerini Kırp (Blink Twice)

Süre: 103dk

Tür: Gerilim, Gizem, Korku

Yönetmen: Zoë Kravitz

Senarist: Zoë Kravitz

Yapımı: 2024 – ABD

Oyuncular: Channing Tatum, Adria Arjona, Naomi Ackie

Frida, Los Angeles’ta gözünü teknoloji girişimcisi Slater King’e dikmiş genç bir garsondur. King’in özel adasına rüya gibi bir tatil yaparken tuhaf şeyler olmaya başlar. Frida hayatta kalmak için gerçeği ortaya çıkarmak zorunda kalır.

Hançer

Süre: 85dk

Tür: Korku

Yönetmen: İbrahim Vurmaz , Kenan Yeşildağ

Senarist: İbrahim Vurmaz , Kenan Yeşildağ

Yapımı: 2023 – Türkiye

Oyuncular: Çağrı Tokalı, İbrahim Vurmaz, Sancak Bayraktar

Zamanın önemli yazarlarından olan Doğu, hem parçalanan evliliği hem de giderek kötüleşen kariyeri ile zor bir zamandan geçmektedir. Eski eşi Vildan’ın oğulları Oğuz’la Almanya’ya taşınmasını engellemek isteyen Doğu, bir yandan da bir an önce yayınevine üçleme olan romanının son kitabını yetiştirmeye çalışmaktadır. Fakat son romanını bir türlü yazamamaktadır ve bu süreçte sürekli kabuslar ve sanrılar görmeye başlar. Doğu’nun psikoloji altüst olmuştur ve bir gece evinin kalorifer bacasında eski bir hançer bulur.

The Hunted

Süre: 94dk

Tür: Gerilim, Korku

Yönetmen: Louis Lagayette

Senarist: Louis Lagayette

Yapımı: 2024 – Belçika ,  Fransa

Oyuncular: Alec Newman, Mylène Jampanoï, Daphne Alexander

Film, Güney Sudan’daki iç savaştan kaçtıkları teknenin alabora olması sonrası zengin Avrupalılar tarafından kurtarılan bir grup insanın, kendilerini kurtaranların gerçek niyetlerini keşfettiklerinde yaşadıklarını konu ediniyor.

Lavinya

Süre: 100dk

Tür: Dram, Gerilim

Yönetmen: Can Varol

Senarist: Can Varol

Yapımı: 2024 – Türkiye

Oyuncular: Eser Karabil, Pelin Bölükbaş, Şahin Sancak

Okul hayatından beri birliktelikleri devam eden Can&Ezgi çiftiyle birlikte iki kez düşük yapan ancak 3. bebeğine hamile olan Elif’in konu edinildiği bir filmdir. Can ve Ezgi evlilik kararı alırken üçüncü çocuğuna hamile olan Elif ise Ezgi’nin kardeşi Burak ile tanışır ancak Burak düze bozan bir insan olduğu için Elif’in mutluluğunu gölgeleyecektir.

Mahşerin Üç Delisi

Süre: 90dk

Tür: Aksiyon, Komedi

Yapımı: 2024 – Türkiye

Oyuncular: Başak Daşman, Yüksel Ünal, Mustafa Şen

Hastane nakli sırasında Sosyal Fobi, Şizofreni ve Çoklu Kişilik tedavisi gören üç hasta; üç suçlu ile karıştırılır ve bir suç örgütü onları kaçırır. Özgürlüklerine kavuşmak ve hayatta kalmak için yeni görevlerini kabul edip kimliklerini gizlerler ve kendilerini aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar.

Ruhların Kaçışı (Spirited Away)

Süre: 125dk

Tür: Animasyon, Aile, Fantastik

Yönetmen: Hayao Miyazaki

Senarist: Hayao Miyazaki

Yapımı: 2001 – Japonya

Babasının işi nedeniyle yeni bir şehre taşınmak zorunda kalan 10 yaşındaki Chihiro bu duruma çok üzülmektedir. Fakat bu yolculuk hiç ummadığı kadar ilginçliklerle dolu olacaktır. İlk olarak Chihiro’nun anne ve babası mola verdikleri yerdeki yemekleri yiyince domuza dönüşürler. Chihiro, anne ve babasına yardım etmek isterken ortalık hayaletlerle dolar. Hayatta kalmak için, kendisini hayaletlerin kaldığı bu otele kabul ettirmek zorundadır. Burada hayaletlerin gizemini çözerken aynı zamanda esrarengiz Haku ile de aşkın büyüsünü de keşfedecektir.

Tilki ve Tavşan: Orman Macerası (Fox & Hare Save the Forest)

Süre: 71dk

Tür: Animasyon, Aile, Macera

Yönetmen: Mascha Halberstad

Senarist: Fabie Hulsebos

Yapımı: 2024 – Belçika ,  Lüksemburg ,  Hollanda

Kunduz ve arkadaşlarının bir baraj inşa etmesi sebebiyle, ormanda büyük bir tehlike oluşur. Bu sırada Baykuş’ un ortadan kaybolması üzerine onu aramaya çıkan Tilki ve Tavşan ormanda bir şeylerin ters gittiğini anlar. Tüm hayvanlar ormanı kurtarmak için bir plan yapar.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER