Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (19 Temmuz 2024)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (19 Temmuz 2024)

Temmuz 24, 2024

31 Okunma

Bu hafta 2'si yerli 10 film vizyona giriyor!Aralarında da Lily James ve Willem Dafoe'nun rol aldığı dram filmi

Bu hafta 2’si yerli 10 film vizyona giriyor!

Aralarında da Lily James ve Willem Dafoe’nun rol aldığı dram filmi “Şafak Sökerken” de var.

Son Ayin ( Lord Of Misrule)

Süre: 104dk

Tür: Korku

Yönetmen: William Brent Bell

Senarist: Tom De Ville

Yapımı: 2023 – İrlanda ,  İngiltere ,  ABD

Pagan kökenleri olan genç anne Rebecca (Tuppence Middleton), rahibe yardımcısı olarak atanınca ailesiyle kasabaya taşınır. Her yıl düzenlenen festivalde kızları Grace’ bir anda ortadan kaybolur. Polisin olayı soruştururken kasaba sakinlerinin de katıldığı arama kurtarma çalışmaları devam eder. Bu sırada garip olaylar yaşanmaya başlar. Kayıp kızlarına kavuşmak isteyen aile, Berrow kasabasının sahip olduğu karanlık sırlarla yüzleşmelidir.

Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde (Happy Heroes 3)

Süre: 96dk

Tür: Animasyon, Bilim Kurgu, Komedi

Yönetmen: Weiming Huang

Senarist: Weiming Huang

Yapımı: 2022 – Çin

Süper Kahramanlar, uzak bir galakside yaşarlar. Enerji Taşı’nı korumak için savaşırken güçlerini kaybederler. Canavarlar Planet Xing’e saldırdığında kahramanlar güçsüz olsalar da birlikte çalışarak canavarlara karşı büyük bir mücadele verirler.

Mavi Kaplan ve Fırtına Takım (Cosmicrew: Storm Force)

Süre: 94dk

Tür: Animasyon, Fantastik, Macera

Yönetmen: Peng Liu

Senarist: Peng Liu

Yapımı: 2023 – Çin

Şeytani dinozor Rage ve dinozor askerleri, Dünya’ya 10 yıl önce saldırmışlardır. Bu saldırı sırasında Mavi Kaplan köyünde yaşayan mavi kaplanlarla beraber Fırtına’nın babası Şimşek’in de izini kaybetmişlerdir. O günler tek başına kalan olan Fırtına, şimdi büyüyüp ve Fırtına Takımı’nın kaptanı olmuştur. Fırtına, tesadüfen babasının ve yok olan mavi kaplanların dinozor Rage tarafından başka bir boyuttaki gezegende tutsak tutulduğunu öğrenir. Fırtına ve kaplan takımı hemen harekete geçmelidir. Babasını ve kaybolan mavi kaplanların kaderi onların elindedir.

Acımasız (Ruthless)

Süre: 92dk

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yönetmen: Art Camacho

Senarist: Art Camacho

Yapımı: 2023 – ABD

Bir lise koçunun (Dermot Mulroney) ergenlik çağındaki kızı öldürülmüştür. Öğrencisi bir insan kaçakçısı tarafından kaçırılınca sorunu kendi çözmeye karar verir ve adamların peşine düşer.

Korku Kapanı (Sessiz Çığlık)

Süre: 80dk

Tür: Korku

Yönetmen: Bedel Art

Senarist: Bedel Art

Yapımı: 2024 – Türkiye

Kısa yoldan zengin olmak için büyü yaptıran bir Cengiz’in hayaline ulaşması karşılığında cinlere bir kurban vermesi gerekiyordur. Arkadaşlarını da toplayıp köye giden Cengiz’in planları başlarda kusursuz ilerlerse de arkadaşlarından birinin cinlere itaat etmeyince cinler Cengiz’e musallat olur. Kimse beklenen sondan kaçamayacaktır.

Korku Ormanı (Horror in the Forest)

Süre: 77dk

Tür: Korku

Yönetmen: Brendan Rudnicki

Senarist: Brendan Rudnicki

Yapımı: 2023 – ABD

Georgie ve Bo, meraklı iki belgeselcidir. Hayaletli olduğu rivayet edilen Rudwick Ormanı’ndaki bir dizi kaçırılma olayını araştırmaya karar verirler. İkili, gizemli ipuçlarının peşinden giderken yem olma riskiyle karşı karşıya kalırlar.

Cam Kavanoz

Süre: 124dk

Tür: Dram

Yönetmen: Sinan Uzun

Senarist: Sinan Uzun

Yapımı: 2024 – Türkiye

Dört küçük arkadaş, paralarını mezarlıkta dua edip, su taşıyıp, çiçek satarak kazanır. Başta birbirlerine rakip olarak başlarlar fakat mezarlık bekçisi Mürsel’in tavsiyesiyle kazançlarını eşit paylaşmaya karar verirler. Mezarlıkta uyuyan Ramazan’ın İstanbul’a gitme hayali için güçlerini birleştirirler. Aynı zamanda Ramazan’ın geçmişte anne babasının ölümüne şahit olduğunu ve katil tarafından takip edildiğini fark ederler.

Tarikat (A Sacrifice)

Süre: 94dk

Tür: Gerilim

Yönetmen: Jordan Scott

Senarist: Jordan Scott

Yapımı: 2024 – Fransa ,  Almanya ,  ABD

Bir sosyal psikolog olan Amerikalı Ben Monroe (Eric Bana), yerel bir tarikatın karıştığı ürpertici bir olayı araştırıyordur. Bu sırada ise kızı, kendisini kasabada tanıştığı gizemli bir çocukla karmaşık bir ilişki içerisinde bulur. 

Yem (Something in the Water)

Süre: 86dk

Tür: Gerilim, Korku

Yönetmen: Hayley Easton-Street

Senarist: Cat Clarke

Yapımı: 2024 – İngiltere

Bir arkadaş grubu, katıldıkları düğün bir kabusa dönüştükten sonra hayatlarını kurtarmak için büyük bir mücadele içine girerler.

Şafak Sökerken (Finalmente L’alba)

Süre: 119dk

Tür: Dram

Yönetmen: Saverio Costanzo

Senarist: Saverio Costanzo

Yapımı: 2023 – İtalya

1950’li yıllarda nişanlanmak üzere olan Romalı bir genç kadın (Rebecca Antonaci), bir oyuncu seçmesine katılmak için Cinecittà’ya gider. Burada yaşayacağı uzun gece sonucu kendisini tekrar keşfeder.

Yorum Alanı