Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (14 Haziran 2024)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (14 Haziran 2024)

Haziran 15, 2024

50 Okunma

Bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona giriyor.Aralarında 2015'te vizyona giren Disney yapımı

Bu hafta 4’ü yerli 9 film vizyona giriyor.

Aralarında 2015’te vizyona giren Disney yapımı “Ters Yüz”ün heyecanla beklenen devam filmi “Ters Yüz 2” de bulunmakta.

Ters Yüz 2 (Inside Out 2)

Süre: 96dk

Tür: Animasyon, Aile, Dram, Komedi, Macera

Yönetmen: Kelsey Mann

Senarist: Meg LeFauve

Yapımı: 2024 – ABD

“Ters Yüz” filminin devam filmi olan bu yapımda yine Riley karakterine eşlik ederken, ergenlik yıllarına giriş yapan genç karakterin yeni duyguları keşfetmesine tanık olacağız.

Süper Maymun Shimmy (Shimmy: The First Monkey King)

Süre: 101dk

Tür: Animasyon, Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera

Yönetmen: Dick Zondag , Ralph Zondag

Senarist: Dick Zondag , Ralph Zondag

Yapımı: 2023 – Çin

Süper güçleri olduğunu keşfeden maymun Shimmy, onları nasıl kullanabileceğini öğrenmeye çalışır. Kötü güçlerin dünyayı ele geçirmesine engel olmak ona düşünce Shimmy bir maymun krala dönüşerek mücadeleye başlar.

Veda Partisi

Süre: 95dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Ufuk Cebeci

Senarist: Vahdet Erdoğan , Ayhan Barış Başar

Yapımı: 2024 – Türkiye

Yakın arkadaşları Yonca’ya sürpriz bir bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyen Hülya, Mehtap, Didem ve Arzu; etkinlik için havuzlu bir villa kiralamaya karar verirler. Fakat villaya gittiklerinde buranın pespembe dekorları, pembe objeler, havuz başındaki pembe at heykelleri ve duvarlarda Açelya’nın seksi resimleri ile sandıklarından farklı bir villa olduklarını fark ederler. Başlarda eğlenceli görülen bu durum, evde kilitli bir oda olduğunu öğrendiklerinde yerini heyecana bırakır.

Mahzen (Baghead)

Süre: 94dk

Tür: Korku

Yönetmen: Alberto Corredor

Senarist: Bryce McGuire

Yapımı: 2023 – Almanya ,  İngiltere

Köhne bir barı devralan genç bir kadın (Freya Allan), bodrumunda karanlık bir sırrı keşfeder: Burada yaşayan Baghead, kaybettiğiniz sevdiklerinizle konuşmanıza izin veren fakat karşılığında büyük bedeller ödeten, şekil değiştiren bir yaratıktır.

Siccin 7

Süre: 93dk

Tür: Korku

Yönetmen: Alper Mestçi

Senarist: Alper Mestçi

Yapımı: 2024 – Türkiye

Kemal (Serkan Atar), çocuk dilenci mafyası ile “kanlı bir pazarlık” yapar ve doktorluğu bırakıp ailesi ile kaçıp amcasının konağına taşınmak zorunda kalır. Küçük kızı Rüya’yı hastalığından kurtarmak için bulaştığı karanlık sır, alzheimer hastası olan annesi Lale’nin zihninin karanlığıyla birleşir ve taşındıkları konak paranormal bir kabuslar labirenti hâline gelir.

Kötü Oyuncu

Süre: 129dk

Tür: Dram

Yönetmen: Jorge Cuchi

Senarist: Jorge Cuchi

Yapımı: 2023 – Meksika

Bir kadın oyuncu (Fiona Palomo), film setinde çektikleri samimi sahneyi suistimal ettiği iddiasıyla rol arkadaşını suçlar. Oyuncu bu konuda yasal işlemlere başvururken yapım ipleri elinde tutmaya ve bir halkın duyacağı bir skandalı engellemeye çabalar.

Sekiz1

Süre: 71dk

Tür: Aksiyon

Yönetmen: Vural Eyikan

Senarist: Yücel Seyfi Ergüven , Muhammed Duman

Yapımı: 2024 – Türkiye

Erkan, Davut’un onu doldurmasıyla taraf değiştirir ve kardeşi gibi gördüğü Barış’ı tuzağa düşürür. Barış bu kandırmacadan ağır yaralı halde kurtarılır ve uzun bir iyileşme sürecine girer. Sonrasında güvendiği kişilerden yediği kazığın da getirdiği bunalımla her şeyden elini ayağını her şeyden çeker ve oto galericilik yapmaya başlar. Fakat çok geçmeden acı haberler mahallenin düzenini değiştirir.

Daha İyi Bir Yarın

Süre: 94dk

Tür: Dram, Fantastik

Yönetmen: Emre Kavuk

Senarist: Emre Kavuk , Mehmet Kavuk

Yapımı: 2024 – Türkiye

Sevgilisi onu terk edince aşk acısı çekmeye başlayan Ozan (Yağız Can Konyalı), hiçbir şekilde kendini teselli edemez ve hayatına son vermeye karar verir. Devlet kontrolünde olduğu sürece hayatına son vermek yasal olsa da tek bir istisna vardır: hayatına son verecek kişiye aşık olan kimse olmamalı ve böyle bir başvuru yapmamalıdır. Yaşam sonlandırma merkezine gittiğinde başvurusu reddedilen Ozan, kendisine Ekin (Hande Doğandemir) isimli bir kadının aşık olduğunu öğrenir. Tek çaresi onu aşkından vazgeçirmektir.

Işıkları Kapat (Dreaded Light)

Süre: 126dk

Tür: Korku

Yönetmen: Mark MacNicol

Senarist: Mark MacNicol

Yapımı: 2022 – İngiltere

Eşini kaybeden bir adamın kızı (Rachel Flynn), gün ışığı fobisi geliştirir. Spiritüalist bir medyum (Kirsty Strain), bu sorunun nedenini anlamalarına yardım etmeyi kabul eder. Fakat işler planladıkları gibi gitmez.

 

Yorum Alanı