Ünlü Oyuncu Çift

Ünlü Oyuncu Çift

Haziran 25, 2024

18 Okunma

Ünlü oyuncu çift Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat,

Ünlü oyuncu çift Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin yeni sezonunda bir araya geliyor!

Serenay Sarıkaya’nın büyük ilgi gören dizisi “Kimler Geldi Kimler Geçti“nin ikinci sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizi, Avukat Leyla ve onun çalıştığı hukuk bürosundaki arkadaş grubunun modern şehir hayatındaki karmaşık ilişkilerini mercek altına alıyor. İlk sezonu geçen ay yayımlanan bu başarılı yapım, izleyiciden tam not almıştı. İkinci sezon çekimleri için ekip, geçtiğimiz hafta yeniden sete döndü. Ay Yapım‘ın üstlendiği ve Bertan Başaran’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yeni sezonunda, birçok sürpriz isim de yer alacak.

Bu yeni yüzler arasında en dikkat çeken isim, ünlü aktör Cansel Elçin. Başarılı oyuncu, eşi Zeynep Tuğçe Bayat’ın “Avukat Beliz” karakterini canlandırdığı dizide, Esra Ruşan’ın canlandırdığı Esra karakterinin eski sevgilisi İskender rolüyle ekranlara geri dönecek. İkinci sezon, karakterlerin kişisel ve profesyonel hayatlarındaki çalkantıları daha derinlemesine ele alarak izleyicilere sürprizlerle dolu bir hikaye sunmayı hedefliyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yorum Alanı