“Üç Kız Kardeş” Dizisinden Final Tarihi!

“Üç Kız Kardeş” Dizisinden Final Tarihi!

Nisan 6, 2024

42 Okunma

“Üç Kız Kardeş” dizisi final yapmaya hazırlanıyor!İclal Aydın'ın çok satan romanından uyarlanan “Üç Kız Kardeş” dizisi, Kanal D ekranlarında 3 sezondur büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleştiriliyor. Dizi, başlangıçta salı günleri yayınlanırken, daha sonra cumartesi günlerine alındı. Ancak artan ilgi ve beğeniyle kısa sürede izleyici kitlesini genişletti. G...

“Üç Kız Kardeş” dizisi final yapmaya hazırlanıyor!

İclal Aydın’ın çok satan romanından uyarlanan “Üç Kız Kardeş” dizisi, Kanal D ekranlarında 3 sezondur büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleştiriliyor. Dizi, başlangıçta salı günleri yayınlanırken, daha sonra cumartesi günlerine alındı. Ancak artan ilgi ve beğeniyle kısa sürede izleyici kitlesini genişletti. Geçtiğimiz cumartesi 80. bölümü yayınlanan dizi, 84. bölümüyle ekranlara veda edecek.

“Üç Kız Kardeş” dizisinin konusu ne?

3 kız kardeşin isimleri Türkân, Dönüş ve Derya’dır. Sadık Bey ve Nesrin Hanım’la birlikte kucak kucağa oturur ve onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlar.

“Üç Kız Kardeş” dizisinin oyuncuları kim?

Üç Kız Kardeş” dizisinde Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Berker Güven, Nazlı Senem Ünal, Benian Dönmez, Hakan Atalay ve Vural Şahanoğlu gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yorum Alanı