“Tulsa King” 2. Sezon Fragmanı Geldi: Sylvester Stallone Geri Dönüyor

“Tulsa King” 2. Sezon Fragmanı Geldi: Sylvester Stallone Geri Dönüyor

Ağustos 17, 2024

39 Okunma

"Tulsa King" 2. sezonuyla 15 Eylül'de geri dönüyor.

Paramount+, Sylvester Stallone liderliğindeki suç draması “Tulsa King”in ikinci sezonunun tam fragmanını yayınladı. Dizi yeni sezonuyla 15 Eylül’de geri dönüyor!

Stallone “Tulsa King”de Oklahoma’da büyüyen imparatorluğunu kurmaya devam eden, gözden düşmüş New York mafya şefi Dwight Manfredi’ye hayat veriyor. Manfredi tüm işlerini takip ederken ailesini ve ekibini güvende tutmaya çabalar, ayrıca New York’ta hâlâ bitmemiş bir işi vardır.

“Yellowstone” dizisinin de yaratıcısı olan Taylor Sheridan tarafından yaratılan dizinin yeni sezonunda kadroya Frank Grillo da katılıyor. Grillio, Kansas City gangsteri Bill Bevilaqua karakterine hayat verecek.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Dana Delany ve Garrett Hedlund yer alıyor.

Sekiz bölümlük yayın 15 Eylül’de başlayacak ve 1 Kasım’a kadar devam edecek. Çekimlerin henüz iki hafta önce tamamlamış olması ikinci sezonunun prodüksiyon açısından ışık hızında olduğunu kanıtlıyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER