Todd Haynes ve Kate Winslet’tan Yeni Bir HBO Dizisi Geliyor

Todd Haynes ve Kate Winslet’tan Yeni Bir HBO Dizisi Geliyor

Haziran 16, 2024

56 Okunma

"Trust" adlı mini dizi Hernan Diaz'ın 2023 Pulitzer Ödülü'nü kazanan romanından uyarlanıyor.

“Mildred Pierce” dizisinin yazarı ve yönetmeni olan Todd Haynes ile dizinin başrolü Kate Winslet, şu anda geliştirme aşamasında olan mini dizi “Trust” için yeniden HBO’da bir araya geliyor.

Dizi, Hernan Diaz’ın 2023 Pulitzer ödüllü romanından uyarlanıyor. Birbiriyle çelişen birçok bakış açısından anlatılan hikayede, 1920’lerin Wall Street kodamanlarından biri ani bir servet kazanır ancak çok sevdiği karısını kaybeder.

Yıllar sonra, hayatının anlatımını kontrol etme çabaları, efsanevi evliliğin en büyük sırlarını açığa çıkaran bir biyografi yazarı tarafından boşa çıkar.

Jon Raymond projeyi Haynes ile birlikte yazacak. İkili, Diaz, Winslet, Christine Vachon ve Pamela Koffler’ın yanı sıra yönetici yapımcı olarak da görev yapacak.

Geçtiğimiz yılın öne çıkan filmlerinden “May December”a imza atan Haynes, “Velvet Goldmine”, “Carol”, “Far from Heaven”, “I’m Not There”, “Dark Waters” gibi filmleri yönetmişti.

“Trust”, Winslet’in 2021’deki “Mare of Easttown” ve bu yılın başlarında yayınlanan “The Regime”den sonra, hem rol aldığı hem de yönetici yapımcılığını üstlendiği üçüncü HBO projesi olacak.

Yorum Alanı