“The Room Next Door” Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

“The Room Next Door” Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Ağustos 25, 2024

34 Okunma

Pedro Almodóvar’ın İngilizce olarak çektiği ilk uzun metraj filmi olan "The Room Next Door" için bir teaser yayınlandı."The Room Next Door" filminin başrollerinde Julianne Moore ve Tilda Swinton yer alıyor.Pedro Almodóvar, son olarak 2022 yapımı "Paralel Anneler" ile sinemada izleyici karşısına çıktı. Yeni filmi "The Room Next Door", Altın Aslan için yarışacağı 81. Venedik Film Festivali...

Pedro Almodóvar’ın İngilizce olarak çektiği ilk uzun metraj filmi olan “The Room Next Door” için bir teaser yayınlandı.

The Room Next Door” filminin başrollerinde Julianne Moore ve Tilda Swinton yer alıyor.

Pedro Almodóvar, son olarak 2022 yapımı “Paralel Anneler” ile sinemada izleyici karşısına çıktı. Yeni filmi “The Room Next Door“, Altın Aslan için yarışacağı 81. Venedik Film Festivali‘nde prömiyer yapacak. Hikaye, annesiyle ilişkilerinde zor bir dönemden geçen savaş muhabiri Martha ile onun yazar arkadaşı Ingrid‘in ilişkisine odaklanıyor.

Film, Amerikan yazar Sigrid Nunez‘in “What Are You Going Through” adlı romanından uyarlanmış olup, kadrosunda John Turturro, Alessandro Nivola, Juan Diego Botto, Raúl Arévalo ve Melina Matthews  gibi isimler de bulunuyor. Türkiye’de TME Films tarafından dağıtılacak olan “The Room Next Door“, 1 Kasım 2024’te vizyona girecek.

Kaynak: BoxOffice Türkiye

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER