“The Prince” Usta Oyuncuları Buluşturuyor: Nicolas Cage, J.K. Simmons, Andy Garcia…

“The Prince” Usta Oyuncuları Buluşturuyor: Nicolas Cage, J.K. Simmons, Andy Garcia…

Haziran 19, 2024

36 Okunma

Pulitzer Ödüllü David Mamet'in yazdığı senaryoyu Cameron Van Hoy yönetiyor.

Nicolas Cage, J.K. Simmons, Giancarlo Esposito ve Andy Garcia, prodüksiyonuna yeni başlanan “The Prince” filminde Scott Haze (Minari, Old Henry) ile birlikte rol almaya hazırlanıyor.

Pulitzer Ödülü sahibi ve Oscar adayı David Mamet, “iyileşmeye doğru giden bir bağımlının güç, zevk ve acının yüksek riskli dünyasındaki çalkantılı yolculuğunu” anlatan filmin senaryosunu yazıyor. Projeyi Cameron Van Hoy yönetiyor.

Deadline’ın birçok kaynağına göre proje kısmen ABD Başkanı Joe Biden’ın uyuşturucu ve alkol bağımlılığı geçmişi iyi belgelenmiş olan oğlu Hunter Biden’dan ilham alıyor.

Sean Wolfington (Sound of Freedom) Haze, Van Hoy, Jo Henriquez ve Lije Sarki ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor. Filmin çıkış tarihi henüz belli değil.

Haze yakın zamanda Kevin Costner’ın “Horizon: An American Saga” filminde izleyici karşısına çıkacak. Cage, “The Surfer” filminin ilk gösterimini Cannes’da yaptı ve “Longlegs” ile sinemalara geliyor. Simmons yakında “Red One” ve “Juror #2″de izlenecek. Garcia, Taylor Sheridan’ın yeni “Landman” dizisinde yer alacak ve Esposito da yakında, aralarında “Megalopolis”, “Maxxxine” ve “Captain America: Brave New World”ün de bulunduğu çok sayıda filmle izleyici karşısına çıkacak.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER