“Stranger Things”in Yaratıcılarından Yeni Korku Dizisi Geliyor!

“Stranger Things”in Yaratıcılarından Yeni Korku Dizisi Geliyor!

Temmuz 18, 2024

66 Okunma

Netflix, Duffer kardeşlerin baş yapımcı olduğu "Something Very Bad Is Going To Happen" dizisinin siparişini verdi.

Netflix, “Stranger Things”in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer’ın baş yapımcılığını üstlendiği yeni psikolojik korku dizisi “Something Very Bad Is Going To Happen”ın siparişini verdi.

Haley Z. Boston tarafından yaratılan (Beach Logs Kill) dizinin resmi özeti şu şekilde: “Something Very Bad Is Going To Happen (Çok Kötü Bir Şey Olacak), bir gelin ve damadın felakete dönüşen nikahlarına giden bir haftayı konu alan atmosferik bir korku dizisidir. Bu bir spoiler değil; sadece başlığı okuyun.”

“Stranger Things” Final Sezonundan İlk Görüntüler!

Duffer Kardeşler yaptıkları bir açıklamada Boston’u projedeki ‘çarpık’ yaratıcı vizyonundan dolayı övdü ve ortak bir açıklamada şunları söyledi:

Haley’nin senaryosunu ilk okuduğumuzda çok şaşırmıştık. Kendisi benzersiz bir sese sahip yeni ve büyük bir yetenek; yazıları çarpık, korkutucu, komik ve tam da… tam Haley. Onun ilk gösterisini gerçekleştirdiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz ve onun vizyonunu dünyanın geri kalanıyla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Dizinin yönetici yapımcıları arasında ayrıca Boston, Hilary Leavitt (Killing Eve) ve Andrea Sperling (Murder at the End of the World) yer alıyor. Oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor ve çekimlerin ne zaman başlayacağına dair herhangi bir bilgi yok.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER