“Star Trek” Tarihinde Bir İlk: Komedi Dizisi Geliyor!

“Star Trek” Tarihinde Bir İlk: Komedi Dizisi Geliyor!

Temmuz 31, 2024

24 Okunma

Paramount+, canlı çekim Star Trek komedi dizisi üstünde çalışıldığını açıkladı.

Paramount+, “Star Trek” serisinin daha önce yapmadığı bir şeyi, canlı çekim (live action) bir komedi dizisini denemek üzere olduğunu duyurdu.

San Diego Comic-Con’daki Star Trek Universe panelinde duyurusu yapılan yeni dizi, “Star Trek: Lower Decks” oyuncusu ve yazar Tawny Newsome ile yönetmen Justin Simien tarafından ortaklaşa yazılacak.

Şu anki Star Trek serisinin baş sorumlusu olan yürütücü yapımcı Alex Kurtzman da dizinin senaryo ekibinde yer alacak. Projeyle ilgili ayrıntılar gizli tutulduğu için bunun tek kameralı mı yoksa çoklu kameralı bir komedi dizisi mi olacağı belli değil.

Henüz dizinin başlığı açıklanmadı ancak kısa bir özet Star Trek hayranlarıyla paylaşıldı. Buna göre dizi, ışıltılı bir tatil gezegeninde hizmet veren ve günlük maceralarının tüm çeyreğe yayınlandığını öğrenen bir grup Federasyon yabancısını konu alıyor.

Dizide bazı “tuhaf çift eşleşmeleri” olacağı da belirtildi ve 25. yüzyılda, yani 2401’de geçen “Star Trek: Picard”ın son sezonunun olaylarıyla aynı dönemde veya sonrasında geçeceği açıklandı.

Kurtzman, Simien ve Newsome’un yanı sıra Aaron Baiers, Rod Roddenberry ve Trevor Roth da yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER