Sam Claflin Başrollü Korku Filmi “Bagman”in Fragmanı Yayınlandı

Sam Claflin Başrollü Korku Filmi “Bagman”in Fragmanı Yayınlandı

Temmuz 31, 2024

54 Okunma

İlhamını bir şehir efsanesinden alan korku filmini Colm McCarthy yönetti.

Lionsgate, başrolünde Sam Claflin’in (Daisy Jones & The Six) yer aldığı yeni korku filmi “Bagman”in ilk fragmanını yayınladı.

“The Girl with All the Gifts” filminin yönetmeni Colm McCarthy’nin yönettiği film ilhamını bir şehir efsanesinden, çocukları çantasına koyup kaçıran bir öcü adamdan (bogeyman) alıyor.

Fragmanın açılış anlarında Bagman’ın kim olduğunu ve dünya çapındaki kültürlerde farklı versiyonlarının olduğunu anlatan bir kadın sesi duyuluyor. Bazı ebeveynler çocuklarının terbiyeli olmasını sağlamak için onun ismini uyarıcı bir hikaye olarak kullanırken kadın, Bagman’ın en sevdiği kurbanlarının iyi ve iyi kalpli çocuklar olduğunu söylüyor.

Claflin, çocukluğunda Bagman’den kıl payı kurtulan ve şimdi post travmatik stres bozukluğu yaşayan Patrick McKee karakterine hayat veriyor. Ailesini büyüdüğü kasabaya geri getiren Patrick, çocukluğunda penceresinin dışında gördüğü ve onu ailesinden uzaklaştırmaya çalışan gizemli yaratığa dair anıları hatırlıyor ve Bagman’ın başladığı işi bir sonraki nesille bitirmek için geri döneceği konusunda paranoya yaşıyor.

Patric’in eşi Karina’ya Antonia Thomas (The Good Doctor) hayat verirken, küçük oğullarını Caréll Vincent Rhoden oynuyor. Filmin oyuncu kadrosunu William Hope (Eric), Steven Cree (Outlander) ve Frankie Corio (Aftersun) tamamlıyor. Marty Bowen, John Fischer, Wyck Godfrey ve Isaac Klausner ise yapımcılığını üstleniyor.

“Bagman”in ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER