Robert Downey Jr. Marvel Sinematik Evrenine Geri Dönüyor!

Robert Downey Jr. Marvel Sinematik Evrenine Geri Dönüyor!

Temmuz 28, 2024

33 Okunma

Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni'ne “Avengers: Doomsday” filminde Doctor Doom olarak geri dönüyor.Joe ve Anthony Russo kardeşler, bu yeni “Avengers” filmi olan “Avengers: Doomsday”i ve “Avengers: Secret Wars”u yönetecek. Robert Downey Jr.'nin dönüşü, hayranları şaşkına çevirdi, çünkü çoğu onun Iron Man/Tony Stark olarak geri döneceğini düşünüyordu. San Diego Comic-Con'da...

Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni’ne “Avengers: Doomsday” filminde Doctor Doom olarak geri dönüyor.

Joe ve Anthony Russo kardeşler, bu yeni “Avengers” filmi olan “Avengers: Doomsday”i ve “Avengers: Secret Wars”u yönetecek. Robert Downey Jr.’nin dönüşü, hayranları şaşkına çevirdi, çünkü çoğu onun Iron Man/Tony Stark olarak geri döneceğini düşünüyordu. San Diego Comic-Con‘da coşkulu bir izleyici kitlesine hitap eden Downey, Marvel Sinematik Evreni‘ne dönüşünü duyurdu.

Downey‘nin Marvel yolculuğu, 2008‘deki “Iron Man” filmiyle başlamıştı ve 11 yıl boyunca “Iron Man 2”, “Iron Man 3”, “The Avengers”, “Avengers: Infinity War” ve “Avengers: Endgame” gibi filmlerde Tony Stark rolünü üstlendi. “Endgame” filminde Iron Man‘in ölümüyle duygusal bir çıkış yapan Downey‘nin bu rolüne dönmeyeceği Marvel Studios başkanı Kevin Feige tarafından vurgulanmıştı.

Bu yıl, Downey için büyük bir yıl oldu. Christopher Nolan’ın “Oppenheimer” filminde Lewis Strauss rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazandı. Ayrıca, Park Chan-wook’un mini dizisi “The Sympathizer”da CIA ajanı Claude ve diğer rolleri canlandırarak Emmy adaylığı elde etti. Downey, Marvel‘a geri dönme arzusunu sık sık dile getirdi ve bu rolün DNA’sının bir parçası olduğunu belirtti.

Kaynak: Variety

Yorum Alanı