Park Chan-wook’un Yeni Kara Komedi Filmi “I Can’t Help It”in Teaser İlk Afiş Geldi

Park Chan-wook’un Yeni Kara Komedi Filmi “I Can’t Help It”in Teaser İlk Afiş Geldi

Ağustos 13, 2024

31 Okunma

"I Can't Help It", Costa Gavras imzalı "Ax" filminin yeniden çevrimi.

Park Chan-wook’un (Oldboy, Decision to Leave) yeni filmi “I Can’t Help It” için bir teaser afiş yayınlandı. Kara komedi ve gerilim türündeki film, Costa-Gavras’ın “The Axe” filminin yeniden yapımı.

Usta yönetmenin uzun zamandır hayata geçirmeye çalıştığı bilinen filmin çekimleri 17 Ağustos’ta Seul’de başlayacak. Oyuncu kadrosunda Cha Seung-Won, Park Hee-Soon, Yoon Ga-Yi, Lee Byung-Hun and Son Ye-Jin yer alıyor.

“I Can’t Help It”in hikayesi şöyle özetleniyor:

Bruno, bir kağıt şirketinde orta düzey yönetici olarak işini sevse de iyimser bir tavırla işten çıkarılmayı bir fırsat olarak görür. Ancak iki yıl boyunca benzer bir pozisyon arayışının ardından iyimserlik çaresizliğe dönüşecektir. Karısı Marlene aileyi geçindirebilmek için iki işte çalışır ve evlilikleri de kötüye gider. Bruno bunun üzerine, iş başvurusunda bulunan diğer adayları tespit edip öldürmek ve böylece geriye kalan tek vasıflı kişi olmak için acımasızca cüretkar bir plan yapar.

Park son olarak HBO’nun Robert downey Jr. liderliğindeki mini dizisi “The Sympathizer”a imza attı. “I Can’t Help It”, 2022 yapımı “Decision to Leave”in ardından yönettiği ilk film olacak ve 2025’te Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapması bekleniyor.

Official teaser poster for Park Chan-wook’s upcoming black comedy thriller film I CAN’T HELP IT. pic.twitter.com/QyiVNm9XE9

— Borrowing Tape (@BorrowingTape) August 12, 2024

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER