Nicolas Cage, Amerikan Futbolu Efsanesi John Madden’ı Canlandıracak

Nicolas Cage, Amerikan Futbolu Efsanesi John Madden’ı Canlandıracak

Ağustos 17, 2024

32 Okunma

"Madden" adlı biyografi filmini David O. Russell yönetiyor.

Nicolas Cage, David O. Russell’ın yeni filmi “Madden”da ünlü Amerikan futbolu koçu ve spor yorumcusu John Madden’ı canlandıracak.

O. Russell’ın yazıp, yöneteceği ve yapımcılığını üstleneceği filmi Amazon MGM destekliyor ve ileriki bir tarihte ek oyuncu kadrosu açıklanacak.

2021’de ölen Madden, 1970’lerde Oakland Raiders’ın olağanüstü baş antrenörüydü. Otuz yıl boyunca televizyondaki futbol yayınlarının dayanak noktası oldu. Aynı zamanda popüler bir video oyunu serisine de adını verdi. O. Russell yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

“En büyük ve en özgün oyuncularımızdan biri olan Nicolas Cage, sevilen ulusal efsane John Madden rolünde, her şeyin mümkün olduğu Amerikan özgünlük, eğlence ve kararlılık ruhunu en iyi şekilde canlandıracak. Bu film, mazlum Oakland Raiders’ın sahibi Al Davis’in vahşi tarzı, odaklanması ve ilham verici bireyselliğiyle birlikte, 1970’lerin çılgınca yaratıcı, havalı dünyasında John Madden’in neşesini, insanlığını ve dehasını konu alacak.”

Filmin yapımcılığını Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch, Jonathan Shukat ve Matthew Budman üstleniyor.

Russell son olarak gişede batan “Amsterdam” filmine imza atmıştı ve hem bir Linda Ronstadt biyografisi hem de 1970’lerden kalma bir dönem hikayesi olan “Super Toys” filmi yolda.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER