Nicholas Galitzine, Amazon’un “Masters Of The Universe” Filminde He-Man Olacak!

Nicholas Galitzine, Amazon’un “Masters Of The Universe” Filminde He-Man Olacak!

Mayıs 30, 2024

26 Okunma

Uzun süredir geliştirilen canlı aksiyon film, 2026 yazında vizyonda olacak.

Prime Video romantik komedileri “The Idea of You” ve “Red, White & Royal Blue”nun büyük başarısının ardından Nicholas Galitzine, Amazon MGM ile işini sürdürüyor.

Genç oyuncu, stüdyonun Mattel Films ile birlikte ortak çalışması olan canlı aksiyon “Masters of the Universe” filminde He-Man’i canlandıracak.

Film, Güç Kılıcı sayesinde He-Man’e dönüşüp insanüstü yeteneklerle donatılan ve bu güçlerini doğduğu gezegeni ve Grayskull Kalesi’ni savunmak için kullanan Eternia’lı Prens Adam’ı konu alıyor.

He-Man, 1980’lerin ortalarında sinemaya uyarlanmış olsa da daha çok ikonik 1983 animasyon serisiyle tanınıyor.

Yeni canlı-aksiyon film versiyonu uzun süredir geliştirme aşamasındaydı. Son olarak Netflix birkaç yıl boyunca projeyi geliştirdi ve artan maliyetlerden dolayı vazgeçti. Bu süreçte David Callaham ve filmi yönetmesi planlanan Aaron Nee ile Adam Nee bir senaryo üzerinde çalıştı.

Travis Knight’ın (Bumblebee) yöneteceği bu yeni versiyonun senaryosunu ise Chris Butler kaleme aldı. Projenin yapımcılığını Robbie Brenner, Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch üstlenecek. “Masters of the Universe” 5 Haziran 2026’da dünya çapında vizyona girecek.

Bu, Galitzine’in Anne Hathaway’le başrolü paylaştığı “The Idea of You”, geçen yılın popüler eşcinsel romantik komedisi “Red, White & Royal Blue” ve Camila Cabello liderliğindeki “Cinderella”nın ardından dördüncü Amazon işbirliği olacak.

Galitzine ayrıca beğeni toplayan bağımsız komedi “Bottoms”da ve Julianne Moore ile birlikte Showtime dizisi “Mary & George”da rol aldı.

Yorum Alanı