Netflix’ten “Sıcak Kafa” İçin Şaşırtan Karar!

Netflix’ten “Sıcak Kafa” İçin Şaşırtan Karar!

Şubat 4, 2023

108 Okunma

"Sıcak Kafa" dizisi devam edecek mi?

Netflix’in 2 Aralık’ta yayınlanan distopik bilim kurgu dizisi “Sıcak Kafa” ilk sezonun ardından iptal edildi. Haberi Şevket Çoruh duyurdu, Netflix henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan “Sıcak Kafa”, Mert Baykal tarafınan yönetildi. Sekiz bölümden oluşan hikâyenin yapımcılığını Timur Savcı üstlenirken, senaryoyu Mert Baykal, Zafer Külünk, Gökhan Şeker ve Müjgan Ferhan Şensoy kaleme aldı.

“Sıcak Kafa”nın yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Zerrin Sümer, Yetkin Dikinciler, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi, Cüneyt Uzunlar ve Haluk Bilginer gibi yıldız isimler yer almıştı.

Dizinin hayranları heyecanla ikinci sezonu beklerken, dizide Anton karakterine hayat veren Şevket Çoruh yeni sezonun çekilmeyeceğini Twitter hesabından açıkladı. “Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım.Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton.” diyen Çoruh, “2. sezon yok mu yani?” diyen bir kullanıcıya “Yok” yanıtını verdi.

Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım.Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton. #sıcakkafa #Netflix

— Şevket Çoruh (@sevketcoruh_) February 3, 2023

Yok :))

— Şevket Çoruh (@sevketcoruh_) February 3, 2023

Yorum Alanı