Netflix, Harlan Coben Uyarlamalarına Devam Edecek

Netflix, Harlan Coben Uyarlamalarına Devam Edecek

Ocak 15, 2024

48 Okunma

Polisiye yazarı Harlan Coben, Netflix için yeni projelerinin yolda olduğunu açıkladı.

Netflix, popüler polisiye yazarı Harlan Coben’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Fool Me Once”ın (Beni Kandıramazsın) yeni yıl lansmanıyla büyük bir başarı elde etti.

Dizi yılbaşında gösterime girdi ve ilk haftasında 37,1 milyon görüntüleme ve 238 milyon saat izlenme elde ederek, 10,2 milyon görüntülemeyle ikinci sıradaki “Dave Chappelle: The Dreamer”ı kolayca gölgede bıraktı.

Dizi, İngilizce uyarlanan “The Stranger” ve “Stay Close”, Lehçe uyarlanan “The Woods” ve “Hold Tight”, İspanyolca “The Innocent” ve Fransızca “Gone for Good” ile Coben’in son yıllarda Netflix’e uyarlanan yedinci eseri olma özelliği taşıyor.

Coben ayrıca yayıncı için “Safe”i ve rakibi Amazon için “Shelter”ı yarattı; ikincisi Mickey Bolitar romanlarının ilkine dayanıyordu. Oldukça üretken olan yazar bu hafta Radio Times’a, en az iki projenin daha yolda olduğunu söyledi:

Hala birkaç [kitabımız] kaldı! Şu anda Polonya’da Just One Look kitabımdan yola çıkarak bir çekim yapıyoruz ve Netflix Polonya üzerinde çalışıyor. İster inanın ister inanmayın, Güney Amerika’da da bir proje üzerinde çalışıyoruz.

Hiç şüphe yok ki Netflix bizi geri isterse, ki bunu izleyen herkesin bunu gerçekleştirmesini umuyorum, [yönetici yapımcılar] Nicola [Shindler], Richard [Fee] ve [yazar] Danny [Brocklehurst] ile en azından başka bir proje üzerinde çalışacağım, bir yada iki. Bunu devam ettirmek istiyoruz, mümkünse bu tür yıllık etkinlikleri seviyoruz.

Harlan Coben, yeni dizilerinin de yılbaşı gününde yayınlanmasını ve bunu tür yeni yıl etkinliğe çevirmeyi de umduğunu belirtiyor. Ayrıca Adeel Akhtar’ın canlandırdığı Dedektif Sami Kierce karakterini merkeze alan bir “Fool Me Once” spin-off’una hazır olacağını ekliyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER